fbpx

Tamara Sierkstra

Een mooi resultaat en zo min mogelijk zorgen voor u als (ver)kopende partij, dat is mijn toegevoegde waarde!

Mijn naam is Tamara Sierkstra, moeder van twee mooie kinderen en de makelaar voor RE/MAX in de wijk Bangert & Oosterpolder en Zwaag. Zwaag heeft voor mij een speciale plek in mijn hart, omdat mijn familie en ik hier zijn opgegroeid. Daarnaast speelde ik vaak op het land bij mijn opa en oma waar nu de Bangert & Oosterpolder ligt. Uiteraard ben ik u ook van dienst in wijken buiten Zwaag.

In 2012 heb ik mijn papieren gehaald als makelaar en inmiddels heb ik veel klanten geholpen met de verkoop, aankoop en verhuur van een woning of pand. Ook heb ik ervaring met de ontwikkeling van nieuwbouw en gemeentelijke procedures waardoor ik net even anders mee kan denken dan de gemiddelde makelaar.

De makelaardij is een prachtig vakgebied dat mij uitdaagt om relaties op een eerlijke, betrokken, maar vooral persoonlijke manier verder te helpen. In mijn werkwijze ben ik zeer oplossingsgericht en vorm ik graag een team met u als (ver)koper om samen het beste resultaat te bereiken. Ik ben zeer klantgericht en kan u als geen ander begeleiden in het proces.

Kiest u voor mij als makelaar, dan ontzorg ik u en kijk ik met een kritische blik naar de mogelijkheden en valkuilen waar u als koper, verkoper of verhuurder tegen aan kunt lopen of niet aan zou denken. Heeft u verhuisplannen of kent u iemand die wil verhuizen en wilt u meer weten over mijn werkwijze?

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen.

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden