Makelaar Hoorn

RE/MAX Direct – Jouw makelaar in Hoorn voor alle vastgoedbehoeften

Ben je op zoek naar de meest complete makelaar in Hoorn? RE/MAX Direct is de keuze bij uitstek om jouw woning te verkopen, te kopen, te huren of te verhuren. Onze makelaars bij RE/MAX Direct zijn trendsetters en ondernemend, omdat ze als zelfstandige ondernemers opereren. Hierdoor gaan RE/MAX-makelaars net dat stapje verder en bieden een uitgebreide dienstverlening.

Uw verkoopmakelaar RE/MAX

RE/MAX

Een RE/MAX-makelaar in Hoorn biedt elke klant 100% aandacht en is 24/7 bereikbaar. Kortom, je kunt rekenen op een ervaren, daadkrachtige makelaar met diepgaande kennis van de lokale huizenmarkt in Hoorn. Onze lokale expertise is ongeëvenaard en stelt ons in staat om jou de best mogelijke ondersteuning te bieden, of je nu wilt kopen, verkopen, huren of verhuren.

Bovendien trekt de website van RE/MAX elke maand ongeveer 50.000 unieke bezoekers, wat betekent dat een RE/MAX-makelaar jouw woning op een bijzondere en unieke manier op de markt brengt. Elke RE/MAX-makelaar in Hoorn kan rekenen op de ondersteuning van minstens 140 collega-makelaars in Nederland. Dit uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat we jouw vastgoedbehoeften op een breed scala van gebieden kunnen aanpakken.

Samen staan we sterk en helpen we honderden mensen bij het vinden van een nieuw huis, of het nu nieuwbouw of bestaande bouw betreft. Als nieuwbouwmakelaar hebben we gedegen kennis van de lokale projecten en kunnen we je helpen de perfecte nieuwbouwwoning te vinden.

Naast aankoop- en verkoopdiensten kunnen we je voorzien van advies over hypotheken en verzekeringen, en bieden we een gratis waardebepaling aan om je een duidelijk beeld te geven van de waarde van jouw vastgoed. Onze NWWI-gecertificeerde taxateurs zijn experts in het evalueren van vastgoed en kunnen jou voorzien van betrouwbare taxaties.

Je vindt ons kantoor aan Westerblokker 44, 1695 AH in Hoorn (Blokker), en je kunt ons telefonisch bereiken op 0229-291313. Als het makelaarskantoor met de meeste volgers op Facebook in Hoorn en omgeving, en met de meeste gecertificeerde makelaars, kun je erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent. We zijn ook een erkend leerbedrijf voor taxateurs, wat aantoont dat we voortdurend streven naar kwaliteit en professionaliteit in al onze diensten.

RE/MAX frontdesk

Met RE/MAX kies je voor:

  • Een persoonlijke makelaar met hyperlokale woningmarktkennis
  • Het besparen van duizenden euro’s door aantoonbaar hogere opbrengstwaarde
  • Een doorlooptijd van de verkoop die 12,7% sneller is dan het landelijk gemiddelde
  • Meer dan 50 jaar ervaring in de makelaardij

RE/MAX Direct is de makelaar in Hoorn die jou méér biedt. Bij ons ben je op het juiste adres voor het kopen (aankopen), verkopen, huren, verhuren van je huis. Ook voorzien wij je graag van een gratis waardebepaling en ben je bij ons aan het juiste adres voor een (NWWI) taxatie.

Wat je vastgoedbehoeften ook zijn, bij RE/MAX Direct in Hoorn mag je de best mogelijke service verwachten. Wij zijn er om je te helpen bij elke stap in jouw vastgoedreis. Neem vandaag nog contact op en ontdek de meerwaarde van werken met de beste makelaar in Hoorn.