Makelaar Roosendaal

RE/MAX WoonWens Makelaars Roosendaal

Welkom bij RE/MAX WoonWens Makelaars, dé betrouwbare partner voor al jouw vastgoedbehoeften in Roosendaal en omstreken! Als onderdeel van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld, met meer dan 140.000 makelaars in 110 landen, brengen wij ruim 20 jaar kennis en ervaring mee naar de woningmarkt van westelijk Noord-Brabant.

Uw verkoopmakelaar RE/MAX

Waarom voor RE/MAX WoonWens kiezen?

  • Grote Kennis van de Lokale Markt: Onze uitgebreide kennis van de plaatselijke woningmarkt zorgt ervoor dat we het maximale uit de verkoop halen en gericht en gepaste service bieden bij de aankoop van een woning.
  • Vast Aanspreekpunt: Bij ons heb je altijd een vast aanspreekpunt. In de avonduren of in het weekend zijn we er ook voor jou. Jouw gemak staat voorop!
  • Hoogwaardige Dienstverlening: Onze ervaren makelaars begeleiden het volledige verkoopproces, van een goede waardebepaling tot en met de sleuteloverdracht. Als aankoopmakelaar staan we je bij van de eerste bezichtiging tot de sleuteloverdracht.
  • Gratis Waardebepaling: Onze makelaars komen graag vrijblijvend langs om de waarde van je woning te bepalen. Zo krijg je een realistisch beeld van je kansen en mogelijkheden op de woningmarkt.
  • Deskundige Taxaties: Onze NRVT gecertificeerde taxateurs verzorgen onafhankelijke taxaties van je woning, noodzakelijk bij het afsluiten, verhogen of aanpassen van je hypotheek. Ook bij bezwaar tegen de WOZ-waarde biedt een taxatie duidelijkheid.

Onze diensten

Verkoopbegeleiding: Verkoop van je huis? Onze ervaren makelaars begeleiden het hele proces, van waardebepaling tot sleuteloverdracht.

Aankoopbegeleiding: Het kopen van een huis is een belangrijke gebeurtenis. Als aankoopmakelaar handelen wij in jouw belang en staan we je bij vanaf de eerste bezichtiging tot en met de sleuteloverdracht.

Gratis Waardebepaling: Ontvang een vrijblijvende, gratis en onafhankelijke waardebepaling van je woning door onze deskundige makelaars.

Taxaties: Onze gecertificeerde taxateurs verzorgen onafhankelijke taxaties voor diverse doeleinden, van hypotheekaanvragen tot bezwaar tegen de WOZ-waarde.

Waarom RE/MAX WoonWens?

Groot Netwerk: Als onderdeel van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld hebben we niet alleen een groot internationaal netwerk, maar ook lokaal met ruim 20 kantoren.

Kwaliteit voorop: Aangesloten bij VBO Makelaar, en onze taxateurs zijn NRVT gecertificeerd. Onze kennis blijft up-to-date door bijscholing en gespecialiseerde trainingen.

No Cure, No Pay: Bij ons kom je nooit voor onvoorziene kosten te staan. Geen resultaat, geen extra kosten.

Uitstekende Bereikbaarheid: Geen 9 tot 5 mentaliteit. We zijn vrijwel altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren.

Full Service Dienstverlening: Ontzorging van A tot Z gedurende het hele aan- of verkoopproces.

Persoonlijk Contact: Altijd contact met jouw eigen makelaar, geen tussenpersonen.

Benieuwd naar wat RE/MAX WoonWens Makelaars voor jou kan betekenen? Bel ons op 0165-520296 of mail naar woonwens@remax.nl. Jouw woning, onze zorg!

Bezoek ook onze kantoorpagina: https://www.remax.nl/kantoor/woonwens-makelaars/