Franchise formule RE/MAX

RE/MAX groeit en wij zijn op zoek naar zelfstandige ondernemers die een eigen makelaarskantoor willen openen. Associëren met RE/MAX betekent dat jouw onderneming een vliegende start krijgt. RE/MAX wordt wereldwijd erkend als de nummer één in de makelaardij en is dit ook in Europa. Momenteel is RE/MAX in Nederland de snelst groeiende makelaarsformule in franchising.

De Amerikaanse franchiseformule is sinds 1973 uitgerold naar meer dan 110 landen. Het succes ervan is bewezen en te danken aan het revolutionaire verdienmodel in combinatie van een groot netwerk, de beste tools en trainingen. Door aan te sluiten bij RE/MAX kies je voor een voorsprong op makelaarskantoren in jouw omgeving.

Waarom kiezen voor RE/MAX?

RE/MAX introduceert een vernieuwde manier van werken in de makelaardij. Het is een circulair systeem waarbij de franchisenemer of kantooreigenaar samenwerkt met makelaars die zich aan het kantoor verbinden. De makelaars gaan niet in loondienst, ook zij zijn zelfstandige ondernemers. Kosten en baten worden gedeeld waarbij iedereen wint!

Bij RE/MAX werk je voor jezelf, maar nooit alleen. Als franchisenemer ontvang je ondersteuning vanuit ons nationale en internationale netwerk. Als franchisenemer begeleid, coach en ondersteun je makelaars op hun weg naar succes. Makelaars verzorgen op hun beurt de meest optimale klantbeleving in de klantreis van kopers en verkopers.

RE/MAX levert op deze manier professionele dienstverlening voor het aan- en verkopen van een woning. Wereldwijd staat onze dienstverlening hoog aangeschreven en dat resulteert in constante groei. RE/MAX was de eerste makelaardij in Nederland met een code of ethics die iedere makelaar tekent.

Waarom kiezen voor RE/MAX?

RE/MAX biedt jou de tools om het maximale uit jezelf en de makelaars te halen. Je profiteert van:

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de makelaardij
  • Meest herkenbare merk en logo bij de consument in de makelaardij
  • Marketing/sales trainingen van experts en opleidingsmogelijkheden
  • Kennisdelingsessies met meer dan 25 kantooreigenaren in Nederland
  • Internationale netwerkevenementen in plaatsen zoals Rome en Mallorca
  • Toegang tot het marketingportaal voor gepersonaliseerde business cards, brochures, flyers, posters, verkoopborden en RE/MAX merchandise
  • Online vindbaarheid op www.remax.nl (minimaal 35.000 unieke bezoekers per maand)
  • Onze eigen SEO specialist en team voor leadgeneratie
  • Eigen werkgebied

Franchise kosten

Ervaring in de makelaardij om een makelaarskantoor op te starten is niet noodzakelijk. Het maakt de opstartfase van uw kantoor hoogstwaarschijnlijk wél korter. Bij RE/MAX werken wij met maandelijkse fees en transparante overeenkomsten.

Is jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op.

Laat jouw gegevens achter en we nemen contact met je op voor het plannen van een vrijblijvende afspraak.
Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring