Gratis waardebepaling

U overweegt uw huis te verkopen en u bent benieuwd naar de waarde van uw huis? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een RE/MAX makelaar. Een RE/MAX makelaar uit uw buurt komt bij u langs om kennis te maken en maakt direct aan de hand van een aantal factoren een inschatting van de waarde van uw woning. Aan deze vrijblijvende waardebepaling zijn geen kosten verbonden.

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een momentopname van de waarde van uw huis. Factoren zoals de staat van onderhoud en verbouwingen spelen een rol. De marktwaarde wordt beïnvloed door de omgeving, de buurt, de ligging en de huizenmarkt. Landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en het beleid van de overheid hebben ook invloed op de waarde van uw huis. RE/MAX makelaars beschikken over de expertise en de benodigde lokale kennis van de woningmarkt om de waarde van uw woning objectief en deskundig te schatten. In de huidige dynamische woningmarkt is het erg belangrijk om de meest recente informatie mee te nemen in de waardering van uw woning.

Is een waardebepaling hetzelfde als een taxatie?

Dit is niet het geval. Een taxatie is een officiële en schriftelijke rapportage van de waarde van uw woning die gevalideerd moet worden door een derde partij. Een gevalideerd taxatierapport heeft u bijvoorbeeld nodig voor het verkrijgen van een hypotheek. Alleen als een derde partij goedkeuring geeft voor het taxatierapport, accepteert de geldverstrekker (uw bank) het taxatierapport.

Wij helpen u ook graag met een (NWWI) woningtaxatie, wel of niet gevalideerd. Al onze taxateurs zijn ervaren, gecertificeerd en ingeschreven in het NRVT, maar ook bij VastgoedCert of SCVM.

Waarom kiezen voor RE/MAX?

Uw RE/MAX makelaar is gedreven als zelfstandig ondernemer en maakt samen met u een op maat gemaakt verkoopplan. RE/MAX makelaars beschikken over lokale kennis van de woningmarkt en zijn ervaren in het begeleiden van de eerste stap van het verkooptraject. Zij nemen de tijd voor u en staan 24/7 voor u klaar. Als de makelaar op bezoek komt voor een gratis waardebepaling, kunt ook direct informatie inwinnen en vragen stellen over het verkopen van uw huis met RE/MAX.