Makelaar Breda

Welkom bij RE/MAX TOONaangevend Breda – Dé makelaar voor jou!

Bij RE/MAX TOONaangevend Breda, geleid door de ervaren Toon Coppens, staan we klaar om jouw vastgoedreis onvergetelijk te maken. In 2019 besloot Toon zijn schat aan kennis en ervaring te bundelen en zich aan te sluiten bij RE/MAX, wat heeft geleid tot de oprichting van TOONaangevend. Bij ons ben je verzekerd van een team makelaars dat ondernemend, betrokken, flexibel en betrouwbaar is, omdat ze als zelfstandige ondernemers werken.

Uw verkoopmakelaar RE/MAX

Waarom kiezen voor RE/MAX TOONaangevend Breda?

Als onderdeel van ’s werelds grootste makelaarskantoor hebben wij toegang tot een netwerk van maar liefst 144.000 makelaars. Hierdoor geniet je van optimale zichtbaarheid op diverse woonsites, nationaal én internationaal. Met 50.000 maandelijkse websitebezoeken brengen wij jouw woning op unieke wijze onder de aandacht.

Ons werkgebied omvat Breda, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch tot en met Eindhoven e.o. en zelfs De Kempen. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen, verhuren, een gratis waardebepaling wilt ontvangen of geïnteresseerd bent in nieuwbouw, wij bieden een totaalpakket aan diensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Jouw voordelen met RE/MAX TOONaangevend Breda

  • Zelfstandige ondernemers met een wereldwijd netwerk
  • Brede kennis van de markt in onze regio’s
  • Flexibele afspraken, ook buiten kantooruren en in het weekend
  • Lid van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
  • Korte verkooptijd en persoonlijke betrokkenheid
  • Full-service begeleiding van A tot Z, met een vaste contactpersoon

Benieuwd naar wat RE/MAX TOONaangevend Breda voor jou kan betekenen? Bezoek ons kantoor aan de Overakkerstraat 2 in Breda of bel ons direct via 076-2005288. Jouw makelaar, jouw partner in vastgoed!

Bezoek ook onze kantoorpagina: https://www.remax.nl/kantoor/toonaangevend-breda/