Aan de aanvraag zijn geen kosten verbonden

Na ontvangst van dit formulier zal er contact met u opgenomen worden over de verdere gang van zaken.


Wat is de huidige waarde van jouw huis? Soms zal de waarde je meevallen, maar soms ook niet. Een RE/MAX makelaar kan GRATIS en vrijblijvend een waardebepaling voor jouw woning verrichten.

Gratis en vrijblijvend.

Vanzelfsprekend is een waardebepaling slechts een momentopname. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn bij het bepalen van de waarde van een huis. Verbouwing en de staat van onderhoud beïnvloeden de waarde van het huis. Bovendien zal de marktwaarde worden beïnvloed door de omgeving, de ligging, vraag en aanbod van lokale omgeving, maar ook landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en beleid vanuit de overheid. Jouw RE/MAX makelaar heeft lokale kennis en expertise om jouw woning op basis van al deze factoren op de juiste waarde te schatten.

Verkoop je huis via RE/MAX

Een waardebepaling door een RE/MAX makelaar kost je niets en verplicht je tot niets. Wel is het prettig om de lokale kennis en deskundigheid van jouw RE/MAX makelaar te gebruiken om een goede indruk te krijgen van wat jouw huis gaat opbrengen. De RE/MAX makelaar staat 7 dagen per week voor je klaar. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.