Makelaar worden

Heb je passie voor de makelaardij en ervaring in de sales? Wil jij zelfstandig ondernemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

RE/MAX is wereldmarktleider in de woningmakelaardij. Het businessmodel van RE/MAX is uitgerold naar meer dan 110 landen. Iedere 30 seconden verkoopt RE/MAX een woning. Door je aan te sluiten bij RE/MAX profiteer je van meer dan 50 jaar ervaring in de makelaardij en beschik je over de beste tools, trainingen en opleidingsmogelijkheden om jouw carrière naar het volgende level te brengen.

Wij zijn enorm enthousiast over ons mooie vak en we zijn continu op zoek naar getalenteerde personen om ons team te versterken. Als jij je aansluit bij onze succesformule, ben je vanaf dag één ondernemer. Als makelaar ben je zelf verantwoordelijk voor 95% van je omzet, jij bent ten slotte degene die de klant overtuigt van jouw kunnen. Maar ondanks dat je zelfstandig werkt, sta je er niet alleen voor. Onze professionals coachen, begeleiden en trainen je op de weg van succes. Dat is ook een van de speerpunten van RE/MAX. Winnen doen we met zijn allen!

Ervaring is niet noodzakelijk

Als startende makelaar ga je een leerling-meester traject in bij het RE/MAX kantoor waar jij je bij aansluit. Wekelijks volg je masterclasses die gegeven worden door experts in het vak. In Nederland is RE/MAX de enige makelaardij die op deze manier traint in marketing en sales. In overleg met de kantooreigenaar ga jij je focussen op je eigen wijk, waar jij na verloop van tijd alle benodigde lokale kennis van in huis hebt. Als deskundige van de wijk kun jij optimaal in de behoeften van je klanten voorzien en dat is essentieel om het succes van je eigen onderneming te garanderen..

Ervaren makelaars zijn bij RE/MAX aan het juiste adres

Wij zorgen er samen voor dat jij meer business kan draaien door werk uit handen te nemen. Daarnaast ontvang je bij RE/MAX positieve energie van je gemotiveerde collega’s. In het afgelopen jaar zijn er verschillende NVM makelaars overgestapt naar RE/MAX, maar ook VBO en VastgoedPro makelaars. Samen sta je sterk!

In de afgelopen 4 jaar is RE/MAX met ruim 227% gegroeid in omzet, waarbij de gemiddelde omzet van iedere makelaar ook stijgt doordat wij samen optrekken. Kies je voor RE/MAX, dan kies je voor succes!

Ben jij er klaar voor om aan te sluiten bij de nummer één in de makelaardij? Neem dan nu contact met ons op!

Ben jij er klaar voor om aan te sluiten bij de nummer één in de makelaardij? Neem dan nu contact met ons op!