Over RE/MAX

Sinds het ontstaan in het jaar 1973, is RE/MAX gegroeid tot ’s werelds grootste franchiseorganisatie in de makelaardij.

Momenteel werken meer dan 144.000 makelaars in meer dan 110 landen over de gehele wereld voor RE/MAX. RE/MAX verovert de wereld.

Optimale dienstverlening door samenwerking en innovatie.

RE/MAX legt de focus op klanten, makelaars en kantooreigenaren. Wij voorzien makelaars en kantooreigenaren van de beste tools, waardevolle ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. Bovendien profiteren zowel klanten als makelaars van het uitgebreide internationale netwerk en de samenwerking tussen de kantoren

Grondleggers veranderen de makelaardij voorgoed.

Dave en Gail Liniger introduceerden het RE/MAX concept in 1973 in de Verenigde Staten. Het basisidee is simpel: verbeter de werkomgeving, het niveau en het verdienmodel voor makelaars en het succes neemt toe. Met dit idee hebben de grondleggers de makelaardij voorgoed veranderd. Deze professionele visie creëert een cultuur van samenwerking en succes, waar iedereen wel bij vaart.

Familiebedrijf zet RE/MAX in Europa op nummer één.

In 1995 brachten Walter Schneider en Frank Polzler de RE/MAX ballon vanuit Canada richting Europa. De Europese hoofdkantoren vestigden zich in Zwitserland en Oostenrijk. Zij vormden de drijvende krachten achter het grote succes van RE/MAX in zowel Canada als Europa.

Vandaag de dag bezit het familiebedrijf zo’n 30% van RE/MAX. Zoon Michael Polzler, geboren tussen de pioniers, is inmiddels directeur van Europa waar hij de RE/MAX visie verder implementeert. Onder de hoede van deze drie heren is het RE/MAX netwerk in Europa de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot succes. Het netwerk telt meer dan 30.000 makelaars die werkzaam zijn in meer dan 30 verschillende landen in Europa.

RE/MAX in Nederland

Martijn Groot is sinds 2012 verantwoordelijk voor alle RE/MAX activiteiten in Nederland. Martijn heeft veel vastgoedervaring en heeft in het verleden drie NVM-kantoren opgebouwd. Hij is beëdigd makelaar (zowel wonen als bedrijfsmatig) en heeft met succes een MRE opleiding voltooid aan de Amsterdam School of Real Estate (MSc Real Estate). Momenteel zijn er meer dan 140 zelfstandige RE/MAX makelaars in Nederland actief die voor u klaar staan met de beste dienstverlening in de makelaardij.

RE/MAX
Franchise bij RE/MAX
Wil jij zelfstandig ondernemen in een dynamische branche zoals de makelaardij? Ontdek wat een RE/MAX Franchise voor jou kan betekenen!