Makelaar Barendrecht

Welkom bij RE/MAX Makelaarsgroep – Jouw makelaar in Barendrecht!

Bij RE/MAX Makelaarsgroep draait alles om jou! Wat begon als een traditioneel makelaarskantoor aan de Binnenlandse Baan in Barendrecht, is uitgegroeid tot een full-service makelaarsgroep voor zowel particulieren als bedrijven.

Uw verkoopmakelaar RE/MAX

RE/MAX; een franchiseconcept met zelfstandige ondernemers

RE/MAX is wereldwijd bekend als een franchiseconcept met zelfstandige ondernemers, waaronder onze vier Register Makelaars / Taxateurs o.z. Hier bundelen wij onze krachten met maar liefst 140.000 makelaars verdeeld over 7.000 kantoren in 110 landen. Bij RE/MAX Makelaarsgroep bieden wij onze diensten aan onder één naam en beeldmerk. Om de beste dienstverlening te garanderen, worden onze makelaars ondersteund door een professionele, commerciële binnendienst. Wij zijn betrokken, deskundig en innovatief, en ons lidmaatschap bij VBO Makelaar waarborgt de deskundigheid van onze dienstverlening.

Onze diensten – Voor jou op maat gemaakt

  • Bemiddeling bij aankoop, verkoop, verhuur en aanhuur van woningen
  • NWWI Taxaties van onroerende zaken
  • Bemiddeling bij aankoop, verkoop, verhuur en aanhuur van bedrijfsmatig onroerend goed

Met meer dan 50 jaar gecombineerde werkervaring kennen wij de markt als geen ander. Ons uitgebreide netwerk en grote portefeuille, gecombineerd met een sterke focus op marketing, zorgen ervoor dat jouw woning of bedrijfspand altijd maximaal onder de aandacht wordt gebracht.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 0180-615233 of stuur een e-mail naar barendrecht@remax.nl. Bezoek ook onze website en bekijk onze Facebook & Instagram pagina’s voor updates.

Bij RE/MAX Makelaarsgroep staan wij klaar om jouw vastgoeddoelen te realiseren. Jouw wensen zijn onze prioriteit!

Bezoek ook onze kantoorpagina: https://www.remax.nl/kantoor/makelaarsgroep/