Martin Pereboom

Mijn credo: Uw huis (ver)kopen doen wij samen!

Mijn naam is Martin Pereboom en als makelaar verbonden aan het kantoor van RE/MAX Direct makelaars Hoorn – taxateurs.

Onze oorspronkelijke familiewortels liggen in het West-Friese Hoorn … en na de nodige omzwervingen ben ik hier zelf ook alweer enige tijd woonachtig en ik voel mij dan ook in deze stad echt helemaal ‘thuis’!

Waarom kies ik voor RE/MAX? Alle makelaars verbonden aan RE/MAX zijn zelfstandig ondernemer, bundelen de krachten door gebruik te maken van elkaars kennis, kunde en kwaliteiten. Hierdoor zijn we betrouwbaar en zeer succesvol. Samen bereiken we immers meer!

Als mensen mens ga ik er voor de volle 100% voor om deze zo essentiële samenwerking ook met mijn relaties te bereiken, zowel bij een verkoop- als een aankooptransactie. Ik luister goed naar de wensen, adviseer en ontzorg u volledig bij het verdere proces. Kortom, u heeft niet alleen een makelaar in de arm genomen, maar eigenlijk een partner die de deal voor en sámen met u afsluit, tegen de best mogelijke condities! En dat is uiteindelijk waar het om draait, toch?

Bel, app, mail of loop gerust even bij ons binnen aan het Breed 36 in het centrum van Hoorn…. En we bespreken de wensen en/of ideeën!

En onthoud: Uw huis (ver)kopen doen wij samen!

Martin Pereboom

RE/MAX Direct

Gesproken talen:

Nieuw aanbod
Oppervlakte
392 m²
Perceel
270 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Verkocht
Oppervlakte
52 m²
Perceel
120 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Oppervlakte
44 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Oppervlakte
77 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers