Marco Bos

Inmiddels ben ik al bijna 20 jaar actief als makelaar o.g. in Barendrecht, Rhoon, Rotterdam en omstreken.

Ik ben mijn klanten altijd graag persoonlijk van dienst vanaf het eerste contact tot de laatste handtekening bij de notaris, en zelfs daarna! Ik zie het als mijn taak om naar u te luisteren, u te adviseren met reële waardebepalingen, de juiste marketing in te zetten en dit alles met maximale aandacht voor de verkoper en aspirant koper.

De persoonlijke inzet van de makelaar is van grote betekenis bij de verkoop en aankoop van een woning. Mijn zelfstandig ondernemerschap garandeert u maximale service, hoge kwaliteit van dienstverlening, klantvriendelijkheid, geen 9 tot 5 mentaliteit en dit alles met vakkennis en enthousiasme. Dit alles heeft geleid tot het feit dat ik in de afgelopen jaren meerdere keren ben onderscheiden (nationaal en internationaal) voor mijn prestaties.

Door ons bijzondere concept zijn wij een van de grootste kantoren in de regio, maar door ons werkwijze hebben wij maximale aandacht voor de verkoper en koper.

Wellicht heeft u plannen om binnenkort van woonomgeving te veranderen, in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek vertel ik u graag meer over mijn service en dienstverlening.

Met vriendelijke groet, 

Marco Bos 
Register Makelaar / Taxateur o.z.

Graag ben ik u van dienst bij:

DE VERKOOP VAN EEN WONING
Een woning verkopen vereist kennis van zaken, enthousiasme, commercieel inzicht, mensenkennis en vooral veel aandacht voor zowel de verkoper als de koper. Verder is vandaag de dag een groot netwerk en een goed marketingconcept een absolute vereiste.

DE AANKOOP VAN EEN WONING

Er is heel veel keus op de woningmarkt, als u dan een woning heeft gevonden is het vaak moeilijk in te schatten of de waarde wel klopt en of er geen valkuilen liggen. Om er zeker van te zijn dat u het juiste object voor juiste prijs koopt is het verstandig om een eigen makelaar mee te nemen die uw belangen behartigd.

TAXATIES
Betrouwbare marktconforme informatie over de waarde van onroerende zaken, snel geleverd door een makelaar/taxateur die gespecialiseerd is in taxaties en die de regio prima kent. Dat is in een notendop de meerwaarde van een door mij opgesteld taxatierapport. (ook NWWI rapporten)

EEN GREEP UIT DE REACTIES VAN MIJN OPDRACHTGEVERS:

“Zoals je weet hebben we verschillende lokale makelaars over de vloer gehad en je sprong er echt tussenuit door een mix van kennis van de markt, ervaring en natuurlijk een professionele mentaliteit van aanpakken. En dat dit een juiste keuze was blijkt wel uit het feit dat je al kijkers (werden zelfs kopers) had uit je eigen netwerk voordat we goed en wel op Internet stonden. In deze tijd je huis binnen een maand verkopen is natuurlijk fantastisch en dit hadden we dus echt niet verwacht! Ook qua advies tijdens het onderhandelen hebben we veel baat gehad bij je suggesties en opmerkingen”

“Vond het een prettige samenwerking goede afspraken de dames waren ook altijd bereid om je even nader in te lichten. dus ben ik tevreden Kan het aanbevelen bij vrienden of fam.”

“Geen woorden maar daden “makelaar”! Doet wat hij beloofd! Perfect en eerlijk geregeld en afgehandeld! Onze complimenten voor Marco Bos van Re/Max Makelaarsgroep.”

“Marco is een vriendelijke man, reageert snel op vragen. Verder is hij behulpzaam en heeft verstand van zaken.”

“Onze ervaring met Marco Bos van Remax is een hele positieve. Al vanaf de eerste momenten voelden wij ons ontspannen bij Marco, en vertrouwden ook direct op zijn vakkennis. De verkoop van ons huis verliep prima, en er is nooit (!) vertrouwen geschaad. Elkaar kunnen vertrouwen is in deze tijd het belangrijkst!”

Nieuw aanbod
Woonopp.
190 m²
Perceelopp.
276 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
94 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
132 m²
Perceelopp.
135 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
134 m²
Perceelopp.
129 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
80 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
94 m²
Perceelopp.
134 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers