Wil je een eigen woning of vakantiewoning kopen, voor jezelf of familie? Of wil je een pand opknappen als slimme investering? Kies voor RE/MAX en profiteer van hoge kwaliteit, snelheid en een uitgebreide service. RE/MAX begeleidt het gehele proces jaarlijks voor meer dan 1,8 miljoen klanten. Sluit aan en vind de perfecte woning!

1. Zoek in ons uitgebreide internationale RE/MAX netwerk

Met meer dan 6.700 kantoren in meer dan 100 landen, is RE/MAX de nummer één in de makelaardij. Ons franchisesysteem omvat meer dan 130.000 gecertificeerde makelaars, die hun panden binnen het internationale netwerk met elkaar delen. Door het uitgebreide netwerk vinden klanten snel en eenvoudig een geschikte woning, overal ter wereld.

Heb je ondersteuning nodig voor de aankoop van jouw droomwoning of ben je jezelf nog aan het oriënteren? Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op.

2. Bespaar tijd met professionele begeleiding door RE/MAX makelaars

RE/MAX makelaars bieden maatwerk en stemmen hun service af op de wensen van de klant. Al naar gelang de behoefte ondersteunen we bij koop- en verkoopvoorbereidingen, contractuele afspraken, notarisbezoeken, verzekeringen en de verhuizing.

3. Profiteer van onze ervaring en voortreffelijke dienstverlening

Al ruim 45 jaar biedt RE/MAX uitstekende service en up-to-date kennis. Door onze RE/MAX makelaars regelmatig te trainen, garanderen wij een constant hoog kennisniveau. Zo kunnen onze makelaars blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.