Of je nu een appartement, een woning, een bedrijfspand of een stuk land wilt verkopen, RE/MAX heeft de juiste specialisten in huis. RE/MAX makelaars verkopen je pand in korte tijd tegen de best mogelijke prijs en bieden daarbij de beste service. Jouw RE/MAX makelaar is de gids op wie je kunt bouwen.

1 Ervaren makelaars ondersteunen het gehele traject van start tot finish

Met meer dan 6.700 kantoren in meer dan 100 landen, is RE/MAX de nummer één in de makelaardij. Ons franchisesysteem omvat meer dan 130.000 gecertificeerde makelaars, die hun panden binnen het internationale netwerk met elkaar delen. Door het uitgebreide netwerk vinden klanten snel en eenvoudig een geschikte woning, overal ter wereld.

Heb je ondersteuning nodig voor de aankoop van jouw droomwoning of ben je jezelf nog aan het oriënteren? Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op.

2. Effectieve marketing en wereldwijde merkbekendheid

RE/MAX makelaars bieden maatwerk en stemmen hun service af op de wensen van de klant. Al naar gelang de behoefte ondersteunen we bij koop- en verkoopvoorbereidingen, contractuele afspraken, notarisbezoeken, verzekeringen en de verhuizing.

3. Een internationaal netwerk met lokale vastgoedprofessionals

RE/MAX is wereldwijd de grootste franchiseorganisatie in de makelaardij. De makelaars binnen het internationale netwerk opereren op lokaal niveau, maar kunnen wereldwijd samenwerken en kennis delen. Deze brede inzetbaarheid maakt jouw RE/MAX makelaar geschikt om onder verschillende marktomstandigheden te werken. Op RE/MAX kun je rekenen.

4. 40 jaar ervaring en dienstbaarheid

Al ruim 40 jaar biedt RE/MAX uitstekende service en up-to-date kennis. Door onze RE/MAX makelaars regelmatig te trainen, garanderen wij een constant hoog kennisniveau. Zo kunnen onze makelaars blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.