Hoe werkt het? RE/MAX introduceert een revolutionaire manier van werken in de makelaardij. Namelijk het circulaire model waarbij een enkele kantooreigenaar (broker/owner) meerdere makelaars (agenten) aan zijn of haar kantoor verbindt. Zij delen de kosten en baten op gelijkwaardige basis. Iedereen wint!

Werken als zelfstandige maar nooit alleen.

Bij RE/MAX werk je voor jezelf, maar nooit alleen. Franchisenemers vormen de ruggegraat van de wereldwijde groei. Ze ontvangen begeleiding van regional directors. De kantooreigenaren begeleiden, coachen en ondersteunen makelaars op hun weg naar succes. De makelaars geven dat op hun beurt weer door aan hun klanten. Zo levert RE/MAX op alle fronten professionele service bij het (ver)kopen van een woning. In een omgeving waar iedereen zijn eigen rol kent en vervult, kun je volledig vertrouwen op de ander. Met als resultaat een efficiënte werkomgeving en constante groei.

Wil jij zelfstandig ondernemer zijn binnen een dynamische en groeiende markt? Stap in de wereld die RE/MAX heet en open je eigen makelaarskantoor. RE/MAX helpt je het maximale uit jezelf te halen. Diverse marketingtools en opleidingsmogelijkheden staan tot je beschikking. Als franchisenemer ben je eigenaar van een kantoor én van een totaalconcept dat zijn succes heeft bewezen. Zo'n 100.000 makelaars en 6.700 kantooreigenaren over de hele wereld zijn je voorgegaan. Sluit je aan en ontdek het zelf.

Meer informatie? Neem contact met ons op. Jouw toekomst begint bij RE/MAX.

  • RE/MAX Nederland
  • Breed 36
  • 1621 KC Hoorn
  • T: 088 88 33 700
  • E: info@remax.nl