RE/MAX groeit en wij zijn op zoek naar zelfstandige ondernemers die een eigen makelaarskantoor willen openen. Associëren met RE/MAX betekent dat jouw onderneming een vliegende start krijgt. RE/MAX wordt wereldwijd erkent als de nummer één in de makelaardij en is dit ook in Europa. Momenteel is RE/MAX in Nederland de snelst groeiende makelaarsformule in franchising. De Amerikaanse franchise formule is sinds 1973 uitgerold naar meer dan 110 landen. Het succes ervan is bewezen en te wijden aan het revolutionaire verdienmodel in combinatie van een groot netwerk, de beste tools en trainingen. Door aan te sluiten bij RE/MAX kies je voor een voorsprong op makelaarskantoren in jouw omgeving.

Waarom kiezen voor RE/MAX?

RE/MAX introduceert een vernieuwde manier van werken in de makelaardij. Het is een circulair systeem waarbij de franchisenemer of kantooreigenaar samenwerkt met makelaars die zich aan het kantoor verbinden. De makelaars gaan niet in loondienst, ook zij zijn zelfstandige ondernemers. Kosten en baten worden gedeeld waarbij iedereen wint!

Bij RE/MAX werk je voor jezelf, maar nooit alleen. Als franchisenemer ontvang je ondersteuning vanuit ons nationale en internationale netwerk. Als franchisenemer begeleidt, coach en ondersteun je makelaars op hun weg naar succes. Makelaars verzorgen op hun beurt voor de meest optimale klantbeleving in de klantreis van kopers en verkopers. RE/MAX levert op deze manier professionele dienstverlening voor het aan- en verkopen van een woning. Wereldwijd staat onze dienstverlening hoog aangeschreven en dat resulteert in constante groei. RE/MAX was de eerste makelaardij in de Nederland met een code of ethics die iedere makelaar tekent.

Voordelen aansluiten bij RE/MAX

RE/MAX biedt jou de tools om het maximale uit jezelf en de makelaars te halen. Je profiteert van:

  • Meer dan 45 jaar ervaring in de makelaardij
  • Marketing/sales trainingen van experts en opleidingsmogelijkheden
  • Kennisdeling sessies met meer dan 25 kantooreigenaren in Nederland
  • Internationale netwerk evenementen in plaatsen zoals Rome en Mallorca
  • Toegang tot het marketing portaal voor gepersonaliseerde business cards, brochures, flyers, posters, verkoopborden en RE/MAX merchandise
  • Online vindbaarheid op www.remax.nl (minimaal 25K unieke bezoekers per maand)
  • Onze eigen SEO specialist en team voor leadgeneratie
  • Eigen werkgebied

Franchise kosten

Ervaring in de makelaardij om een makelaars kantoor op te starten is niet noodzakelijk. Het maakt de opstartfase van uw kantoor hoogstwaarschijnlijk wél korter. Bij RE/MAX werken wij met maandelijkse fee’s en transparante overeenkomsten.

Is jouw interesse gewekt? Neem contact-opnemen met ons op.

Contact opnemen