Ivo Cornet

U zoekt een actieve, enthousiaste en vernieuwende makelaar? IVO CORNET UW MAKELAAR! No nonsense, ik doe gewoon wat ik zeg en ik zeg wat ik doe! Duidelijker kan niet!

Graag stel ik mijzelf aan u voor:

Mijn naam is Ivo Cornet, 54 jaar, gehuwd, vader van een zoon en twee dochters en ben voor RE/MAX uw wijkmakelaar in de Heuvel en ’t Lien in Leidschendam. Waarom deze wijken? In deze wijken gebeurt gewoon heel veel v.w.b. aan- en verkoop. Natuurlijk kan ik ook voor u bemiddelen buiten deze wijken. 

Begin 2006 ben ik met RE/MAX Leidschendam in aanraking gekomen en was meteen enthousiast. De compleet andere aanpak van het makelen bij RE/MAX sprak mij enorm aan. Niet het achterover leunen en wachten tot er iemand reageert op een advertentie, nee, actief het huis verkopen en aankopen, dat is wat onze relaties van ons verlangen. Tevens de mensen een eerlijk en gedegen advies geven is van groot belang. 

U zult mij regelmatig tegenkomen in alle wijken van Voorburg Leidschendam. Maar vooral veel in de wijk de Heuvel en ’t Lien. Want als uw buurt deskundig makelaar wil ik graag dichtbij de mensen en ondernemers staan. Alleen op deze manier kom je veel te weten over de wijk. Naast het makelen maak ik graag muziek en ben ik trainer bij voetbalvereniging RKAVV. 

Alle RE/MAX makelaars zijn zelfstandig ondernemer! U kunt daarom 100% inzet verwachten wanneer u mij kiest voor de aan- of verkoop van uw woning. Dus geen 9 tot 5 mentaliteit, maar optimale bereikbaarheid, kwaliteit, service en betrokkenheid. Met behulp van ons marketing stappenplan verkopen wij uw woning in de kortste periode met de minste zorgen en tegen de hoogste prijs. 
Gaat u binnenkort verhuizen of weet u iemand die binnenkort gaat verhuizen? Geheel vrijblijvend en zonder kosten kan ik een waardebepaling van uw woning maken. Bel mij voor een afspraak op nummer: 06-55186458

Nieuw aanbod
Woonopp.
69 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
38 m²
Perceelopp.
146 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Woonopp.
203 m²
Perceelopp.
209 m²
Aantal slaapkamers
6 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
101 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
71 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
71 m²
Perceelopp.
2.957 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers