RE/MAX Online Carrière Avond – woensdag 25 september 2024, 19.30 uur.

Wat kun je verwachten van de carrièreavond?

Je bent geïnteresseerd in de makelaardij, vastgoed en ondernemerschap maar ziet door de bomen het bos niet meer. Of zoekt een nieuwe uitdaging waar je contact hebt met mensen, collega’s en geniet van meer vrijheid dan een loondienst verband. RE/MAX biedt jou de vrijheid van het ondernemerschap en de gezelligheid en kennis van collega’s om je heen. Samen werken wij aan jouw succes!

Tijdens de RE/MAX Online Carrière Avond vertellen we je alle ins en outs van het makelaarsvak. Alle onderwerpen komen aan bod, van ‘hoe word je makelaar?’ tot ‘wat doet een makelaar in de praktijk?’. Daarnaast kun je live vragen stellen aan een van de gastsprekers of regionaal directeur Martijn Groot. Het volgen van het webinar geeft jou een duidelijk beeld van het makelaarsvak en of dit bij jou past. Uiteraard bekijken we daarna samen jouw kansen en mogelijkheden in een vervolgafspraak.

Wil je meer weten over de kracht van RE/MAX of het opleidingstraject tot makelaar? Meld je dan vrijblijvend aan voor de RE/MAX Online Carrière Avond op woensdag 25 september 2024.

Geen ervaring? Geen probleem!

“Door me aan te sluiten bij RE/MAX ervaar ik vrijheid in mijn werk en dagelijks leven. Ik vind het fijn om met collega’s te kunnen sparren maar toch zelfstandig ondernemer te zijn. Ik kom oorspronkelijk uit een andere branche, maar heb mijn plek binnen de makelaardij snel gevonden door de trainingen en begeleiding van RE/MAX.”

De stappen naar succesvol makelaar

Woon een online carrière avond bij en ontdek meer over RE/MAX en de makelaardij.

Ben je enthousiast geworden? Plan dan gemakkelijk zelf een gesprek in met een kantooreigenaar bij jou in de buurt.

Start je bij RE/MAX? Dan ga je het trainings- en leerling/meester traject in waarbij je bij iedere stap onderweg ondersteunt wordt.

Als RE/MAX makelaar profiteer je van de beste middelen en het grootste netwerk in de makelaardij. Samen gaan we voor succes!

Schrijf je nu in!