RE/MAX de Vastgoedspecialist – Makelaar Honselersdijk

Uw klantgerichte makelaar voor Honselersdijk! Niet pandgericht, maar klantgericht!

Bent u op zoek naar een vooraanstaande makelaar in Honselersdijk? Kies dan voor RE/MAX de Vastgoedspecialist om uw huis te verkopen. Onze makelaars onderscheiden zich door hun innovatieve en proactieve aanpak, aangezien ze opereren als zelfstandige ondernemers. Dit betekent dat ze altijd een stap voor zijn.

Bij RE/MAX de Vastgoedspecialist krijgt elke klant persoonlijke en toegewijde aandacht. Onze makelaars zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, wat zorgt voor een deskundige en doelgerichte benadering met uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt in Honselersdijk en omgeving.

Daarnaast trekt RE/MAX maandelijks zo’n 50.000 unieke bezoekers naar hun website. Uw woning zal door een RE/MAX makelaar op een creatieve en onderscheidende manier gepresenteerd worden. Elke makelaar bij RE/MAX de Vastgoedspecialist wordt bovendien ondersteund door een netwerk van meer dan 140 collega-makelaars in Nederland.

Samen staan we sterk en ondersteunen we honderden mensen bij het vinden van hun ideale thuis, of het nu om nieuwbouw of bestaande bouw gaat. Daarom is RE/MAX de Vastgoedspecialist uw klantgerichte makelaar voor Honselersdijk en omgeving.

Ook voor advies over hypotheken en verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres, en wij bieden een gratis waardebepaling aan.

Kortom, RE/MAX de Vastgoedspecialist is uw go-to makelaardij in Honselersdijk en omstreken.

Verwacht meer van een RE/MAX makelaar in Honselersdijk. Bij ons vindt u diensten zoals:

Ons kantoor is gevestigd in Honselersdijk. Voor meer informatie over onze exacte locatie en hoe u ons kunt bereiken, neem gerust contact met ons op via 0174-792240 of devastgoedspecialist@remax.nl.

Wij zijn op zoek naar ondernemend talent voor de makelaardij, wil jij meer weten bezoek dan onze carrierepagina: Home – Join RE/MAX (joinremax.nl)

Andries van Akelijen
Broker/Owner
Elwira Zielinska
Makelaar
Marieke van Kooij
Makelaar
Paul Roos
Makelaar
Sebastiaan Winkelman
Makelaar
Sophie van der Burgh
Makelaar
Dayenne van Winden
Kantoormedewerkster
RE/MAX de Vastgoedspecialist
Honselersdijk
  • Dijkstraat 21
  • 2675AV
  • Honselersdijk

Gesproken talen:

Nieuw aanbod
Woonopp.
235 m²
Perceelopp.
1.050 m²
Aantal slaapkamers
7 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
58 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
74 m²
Perceelopp.
79 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
48 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers