About RE/MAX

RE/MAX. Wereldwijd de nummer één in de makelaardij.

Sinds het ontstaan in het jaar 1973, is RE/MAX gegroeid tot 's werelds grootste franchiseorganisatie in de makelaardij. Momenteel werken er meer dan 130.000 makelaars in meer dan 100 landen over de gehele wereld. RE/MAX verovert de wereld.

Optimale dienstverlening door samenwerking en innovatie.

RE/MAX legt de focus op klanten, makelaars en kantooreigenaren. Wij voorzien makelaars en kantooreigenaren van de beste tools, waardevolle ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. Bovendien profiteren zowel klanten als makelaars van het uitgebreide internationale netwerk en de samenwerking tussen de kantoren.

Grondleggers veranderen de makelaardij voorgoed.

Dave en Gail Liniger introduceerden het RE/MAX concept in 1973 in de Verenigde Staten. Het basisidee is simpel: verbeter de werkomgeving, het niveau en het verdienmodel voor makelaars en het succes neemt toe. Met dit idee hebben de grondleggers de makelaardij voorgoed veranderd. Deze professionele visie creëert een cultuur van samenwerking en succes, waar iedereen wel bij vaart.

Familiebedrijf zet RE/MAX in Europa op nummer één.

In 1995 brachten Walter Schneider en Frank Polzler de RE/MAX ballon vanuit Canada richting Europa. De Europese hoofdkantoren vestigden zich in Zwitserland en Oostenrijk. Zij vormden de drijfkrachten achter het grote succes van RE/MAX in zowel Canada als Europa.

Polzer Polzer Schneider Foto: Frank J. Polzler, Michael Polzler, Walter Schneider

Vandaag de dag bezit het familiebedrijf zo'n 30% van RE/MAX. Zoon Michael Polzler, geboren tussen de pioniers, is inmiddels directeur van Europa waar hij de RE/MAX visie verder implementeert. Onder de hoede van deze drie heren is het RE/MAX netwerk in Europa de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot succes. Het netwerk telt meer dan 14.000 makelaars die werkzaam zijn in 32 verschillende landen in Europa.

Jouw woning verkopen?

Doe het snel, recht door
zee en tegen de best mogelijke prijs met behulp van RE/MAX.

Op zoek naar een woning?

RE/MAX biedt de beste
eigenschappen en de beste service

Makelaars & kantoren zoeken

Wij zijn altijd dichtbij!
Vind jouw lokale makelaar of
makelaarskantoor