Michel Makor

Expertises; Hoeksche Waard e.o

Oud-Beijerland, Numansdorp, Strijen, Strijensas, Mijnsheerenland, Nieuw-Beijerland, Zuid-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Westmaas, Puttershoek, Mookhoek, ’s-Gravendeel, Heinenoord en Klaaswaal.

Bel of WhatsApp 0645977553 of e-mail naar mmakor@remax-mg.nl

Michel Makor is makelaar en actief in de Hoeksche Waard, Barendrecht en Rhoon, gespecialiseerd in de Hoeksche Waard en heeft daar zo’n 25 jaar gewoond en gewerkt.

Samen met de backoffice op kantoor is Michel, uw makelaar, voor u bezig met de verkoop en/of aankoop.

Maak kennis met Michel.

WERKERVARING

Recent heb ik de overstap gemaakt naar RE/MAX makelaarsgroep in Barendrecht als zelfstandig makelaar. Na een periode van maar liefst 25 jaar bij een groot makelaarskantoor in de Hoeksche Waard is hij nog eens 12 jaar als zelfstandige onder de vlag van Makor Makelaars in de Hoeksche Waard, Barendrecht en Rhoon actief geweest. In al deze jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in deze regio welke ik uitstekend kan gebruiken in mijn dagelijkse werk bij de aan- en/of verkoop van uw nieuwe of huidige woning.

KANTOOR

Michel: “De samenwerking met mijn collega-makelaars en de professionele backoffice op ons kantoor van RE/MAX makelaarsgroep, zorgt ervoor dat ik met nog meer enthousiasme aan uw succesvolle verhuistraject kan werken. Het geeft me de mogelijkheid om mijn passie voor het samenbrengen van partijen volledig te benutten. Ik begeleid u persoonlijk gedurende het hele proces, van A tot Z. Dat is waarop mijn opdrachtgevers kunnen vertrouwen!

DIENSTEN

Enthousiasme en de drive om partijen bij elkaar te brengen waarbij ik het proces van A tot Z persoonlijk kan begeleiden is wat mijn opdrachtgevers gewend zijn en waarop ze kunnen rekenen.

Wat zijn uw mogelijkheden op de huidige woningmarkt, welke vraagprijs is verstandig en hanteren we, welke marketingstrategie gaan we volgen?

Kortom, we hebben genoeg te bespreken in een woningmarkt die constant aan verandering onderhevig is.

Nieuw aanbod
Woonopp.
124 m²
Perceelopp.
159 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
134 m²
Perceelopp.
155 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Woonopp.
117 m²
Perceelopp.
405 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
99 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers