Daan van Setten

Maakt van ieder huis een thuis!

Ik ben een geboren en getogen Hilversummer, 38 jaar en ik woon en werk tot mijn grote tevredenheid al mijn hele leven in dit dorp. De basisschool en de middelbare school heb ik in Hilversum afgerond en mijn zwemdiploma’s heb ik bij zwembad de Lieberg behaald. In mijn jonge jaren ging ik in de buurt naar judo en later naar de scoutingclub. Ik heb ook nog vele jaren bij voetbalclub HSV Wasmeer gevoetbald. Als klein kind was ik na schooltijd al vaak in de natuur rondom Hilversum te vinden. Tegenwoordig ga ik met mijn zoontje van 2,5 jaar nog steeds het mooie groen in de nabije omgeving van Hilversum ontdekken.

U staat op het punt om een van de belangrijkste beslissingen van uw leven te nemen, namelijk de koop of verkoop van een huis! Een goede makelaar maakt deze weg voor u niet alleen eenvoudiger, maar hij/zij zorgt ook voor een beter resultaat. Maar welke makelaar neemt u dan in vertrouwen?

Als makelaar neem ik u graag al het werk en zorg uit handen wat bij de koop of verkoop van een woning komen kijken. Daarbij vind ik het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn en geef ik eerlijk advies om samen tot het beste resultaat te komen. Door te werken met professionals weet ik uw huis zodanig te presenteren dat u de maximale waarde voor uw woning krijgt.

Als makelaar vertel ik ook aan de mensen wat Hilversum allemaal te bieden heeft. Voor starters, jonge gezinnen en senioren heeft Hilversum veel te bieden. Door mijn contacten en afspraken met ondernemers uit de buurt weet ik de nieuwe eigenaren van het huis snel thuis te laten voelen in Hilversum. Bij mij kunt u rekenen op een warm welkom in Hilversum!

In deze roerige/hectische tijden is het van belang dat u adequaat wordt bijgestaan door een makelaar die op de hoogte is van de woningmarkt en daarbij geen middel onbenut laat om voor u de beste deal te behalen. Ik sta voor snelle, heldere en eerlijke communicatie zowel naar u als naar de wederpartij. Door altijd bereikbaar te zijn, voldoende tijd voor u te nemen, persoonlijke begeleiding te bieden en altijd een paar stappen verder te gaan ben ik voor u de aangewezen makelaar!

Enthousiast geworden? En wilt u weten hoe ik voor u het verschil zal gaan maken?

Aarzel niet en bel of app me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tot snel!

Nieuw aanbod
Woonopp.
68 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
41 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Woonopp.
137 m²
Perceelopp.
136 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers