Dokter Kniplaan 2 3151 MA Hoek van Holland

Vraagprijs € 950.000 k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime woning waarbij u het landelijk wonen kunt combineren met de gemakken van een woonwijk ? Dan is deze woning aan de Dokter Kniplaan 2 in Hoek van Holland zeker het bezichtigen waard. De woning is gelegen in de hoek van de populaire woonwijk L'Avenue en combineert het beste van beide werelden.
Door zijn unieke ligging waant u zich al in het buitengebied maar woont u toch echt nog net in een woonwijk. De woning beschikt daarnaast over acht kamers waarvan zeven slaapkamers en is daardoor met 235 m2 gebruiksoppervlakte zeer ruim te noemen. Aanvullend is het kavel ook nog eens 1050 m2 groot, ruimte is zeker het woord wat bij deze woning past!

Op korte afstand vindt u diverse voorzieningen zoals het centrum van Hoek van Holland, openbaar vervoer en sportverenigingen. Ook de ontsluitingsweg naar de A20 is dichtbij te vinden.
Gaat u liever een dagje naar het strand dan wandelt u vanuit de woning zo de duinen in. De woning is uit bouwjaar 1981 maar is in 2005 volledig uitgebouwd en vergroot.
Zien wij u spoedig voor een bezichtiging?

Indeling

Aan de straatzijde van de woning is er ruimte gecreƫerd om diverse auto's te kunnen parkeren. Een pad biedt u vervolgens toegang tot de voordeur van de woning.

Begane grond

Vanuit de voordeur betreedt u een ruime hal welke de diverse vertrekken met elkaar verbindt en waar zich de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en het toilet zich bevindt.
Het toilet is voor drie kwart betegeld en voorzien van een zwevend wandcloset. Vanuit de hal vindt u aan de linkerzijde van de woning direct de woonkamer. De woonkamer voelt erg ruim en licht aan en beschikt over een gashaard voor gezellige avonden. Vanuit de woonkamer heeft u door de vele ramen direct zicht op de tuin. Aan de achterzijde van de woonkamer kunt u doormiddel van openslaande deuren ook direct de tuin betreden. De achterzijde van de woning is zoals eerder gezegd in 2005 volledig uitgebouwd, hierdoor bevindt zich hier nu de ruime eetkamer en woonkeuken.
De keuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: dubbele koelkast, dubbele vriezer, combimagnetron, elektrische oven, vaatwasser, inductie kookplaat met aanvullend 2 gaspitten een afzuigkap. De keuken is in zijn geheel fraai afgewerkt met een natuurstenen werkblad. Vanuit de keuken heeft u nog toegang tot de garage welke dienst doet als berging.
Hier bevindt zich tevens de opstelplaats van de wasmachine en de droger. De eerder genoemde hal voorin de woning biedt aan de rechterzijde van de woning toegang tot een slaapkamer op de begane grond.
Deze is voorzien van een vaste kastenwand. Naast deze slaapkamer bevindt zich de badkamer welke in 2019 volledig is gemoderniseerd. De badkamer beschikt over de volgende voorzieningen: ruime inloop regendouche, een dubbele wastafel met meubel en een tweede toilet. Het meubel is in zijn geheel afgewerkt ook weer met een fraai natuurstenen blad. De badkamer beschikt daarnaast over een verlaagd plafond met spots. Dit geeft een sfeervolle ambiance. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping

Vanuit de eerder benoemde trapopgang betreedt u deze verdieping. Een overloop verbindt de diverse vertrekken met elkaar.
Er bevinden zich op deze verdieping diverse slaapkamers, zes in totaal variƫrend in grote van 5 m2 tot wel 17 m2. Een aantal van de slaapkamers beschikt over een rolluik.
Op deze verdieping bevindt zich tevens nog een separaat derde toilet.
De gehele verdieping is afgewerkt met een laminaat vloer.

Tuin

De woning beschikt over een tuin welke volledig om de woning heen loopt. Het leeuwendeel van de tuin bevindt zich naast de woonkamer en is op het zuidoosten gelegen.
U kunt hier dus heerlijk vertoeven in de zomer. De tuin beschikt daarnaast nog over een vlonder aan het water, een fraaie veranda en een houten berging. Ideaal om te klussen!

Bijzonderheden

- 235m2 gebruiksoppervlakte
- 1050m2 perceelgrootte
- Energielabel C
- 8 kamers, 7 slaapkamers
- Tuin gelegen op het zuidoosten
- bouwjaar 1981
- uitbouw gerealiseerd 2005
- badkamer in 2019 gemoderniseerd
- oplevering in overleg
Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): 100000
Andries van Akelijen

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 950.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan water, in woonwijk, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Oppervlakten

Wonen
235 m²
Overige inpandige ruimte
22 m²
Perceel
1.050 m²
Inhoud
955 m³

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (7 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Dakraam, rolluiken, tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Hoek van Holland A 1797
Oppervlakte
827 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HOE01-A-1797
Perceelnaam
Hoek van Holland A 2771
Oppervlakte
144 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HOE01-A-2771
Perceelnaam
Hoek van Holland A 2773
Oppervlakte
79 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HOE01-A-2773

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra, verwarming, water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media