Verkocht

Dijkweg 35 1619 HB Andijk

Omschrijving

LANDGOED MET RUIME VRIJSTAANDE WONING MET BIJNA 1 HECTARE GROND, STAL EN HOBBYSCHUUR!
 
Deze fijne VRIJSTAANDE WONING ligt op een zeer ruim perceel van bijna 1 hectare groot ( = bijna 10.000 m² ). Bovendien is er een HOBBYSCHUUR, STAL met 3 PAARDENBOXEN, BIJGEBOUW en BROEIKAS op het eigen grond aanwezig. Het object ligt op een heerlijk rustig stekje en heeft de beschikking over veel ruimte in het huis, op het erf eromheen en in de schuur! Bent u paardenliefhebber of hobbyboer? Dan heeft u hier de perfecte stek te pakken! Als u op zoek bent naar een woonstek, waarbij u een ruime hobbyschuur of PRAKTIJK AAN HUIS nodig heeft? Dan bent u hier ook op het juiste adres! De woning is voorzien van een zeer ruime living, bijkeuken, luxe ruime woon/leefkeuken, 3 flinke slaapkamers met de mogelijkheid voor 5 slaapkamers. Dat is nog alleen maar het woonhuis! Het woonhuis is bovendien heerlijk onderhoudsvriendelijk want recent zijn alle kozijnen vervangen voor kunststof exemplaren! Er is ook nog een flinke garage / schuur / praktijkruimte aanwezig, waar op dit moment een extra verblijfsruimte is  gecreëerd en ook voorzien van een verdieping op stahoogte! Tevens staat er nog een stal met 3 paardenboxen, een extra hobbyruimte/atelier/kantoorruimte in de stijl van de woning en een broeikas tot uw beschikking. Ideale ruimtes voor hobby en of werk. Voor watersportliefhebbers is de stek ook uitermate geschikt. De jachthaven is op het dorp en u kunt op eigen erf uw boot of schip stallen. De aansluiting naar de randstad via de A7 is vlakbij!
 
RE/MAX makelaar Han van Wijk begeleidt u graag bij de grand tour. Dit kan uiteraard ook ’s avonds of in het weekend.
 
Beelden vertellen u meer dan tekst. Wij verwijzen u dan ook graag naar onze video, de Matterport presentatie én de interactieve video op onze site. U krijgt hierbij een video introductie, een videovlucht om én door de woning en maar liefst meer dan 75 foto’s van het object. U kunt de woning ook op een virtuele wijze bekijken. Dit kan met een VR bril, die wij bij de bezichtiging aan u zullen verstrekken, voor de ultieme beleving!
 
Begane grond: via de zijentree komt u in de hal met toegang tot de bovenliggende etage. U vindt hier tevens een betegelde luxe moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Daarnaast treft u de garderoberuimte en de meterkast aan. Vanuit de hal heeft u zowel toegang tot de keuken, de living of een extra kamer in te richten als kantoor of slaapkamer op de begane grond.
 
De lichte, zonnige en zeer ruime woonkamer biedt u een prachtig uitzicht over de tuin. Deze woonkamer is aan de zuidzijde uitgebouwd met een erker over de volle breedte van de kamer, waardoor u veel leefruimte tot uw beschikking heeft. De erker  versterkt het gevoel nog eens extra dat u op deze locatie heerlijk landelijk kunt wonen. Het stucwerk op de wanden en de trendy laminaatvloer maken het geheel helemaal af. Door de praktische vormgeving van de woonkamer kunt u uw interieur op diverse wijzen indelen.
 
De ruime luxe keuken is een heerlijke woon/leefkeuken. De moderne keuken is in een lichte kleurstelling uitgevoerd met een granieten werkblad. De keuken is voorzien van een RVS afzuigkap, 5 pits gaskookplaat, vaatwasser en een heteluchtoven. Uiteraard ontbreekt in deze keuken ook het softclosingsysteem niet. De doorloop naar de woonkamer zorgt er onder meer voor dat de keuken een goede connectie met de living heeft. In de keuken kunt u prima een grote stamtafel plaatsen, waardoor u hier met familie en/of vrienden heerlijk kunt natafelen. Vanuit de keuken heeft u toegang naar de bijkeuken.
 
Bijkeuken: in de bijkeuken treft u een extra kastenwand in de stijl van de keuken, waarin zich een vriezer, koelkast en een magnetron bevindt. Bovendien kunt u in de bijkeuken uw wasmachine of droger een plekje geven. De bijkeuken is ook van buitenaf te bereiken, waardoor u dit ook als extra ingang kan gebruiken.
 
Kantoor / slaapkamer parterre: via klassieke openslaande deuren kunt u aan de achterzijde van de woning ook “achterom” een kantoorruimte bereiken. Ideaal voor diegene, die graag vanuit de hoofdwoning willen werken. In deze ruimte is een grote kastenwand aanwezig. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om deze ruimte als slaapkamer in te richten. Vanuit deze kamer heeft u tevens toegang naar de hal. Uiteraard kunt u ook uw kantoor of praktijkruimte in het daarvoor bestemde gedeelte van de grote schuur onderbrengen.
 
1e verdieping: op de 1e verdieping bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers van verschillende afmetingen. U kunt prima in alle slaapkamers een tweepersoonsbed plaatsen. In een van de slaapkamers heeft u achter de knieschotten extra opbergruimte ter beschikking. Alle slaapkamers zijn fraai afgewerkt!
 
De ruime en luxe badkamer is een echte relaxruimte geworden. Zo kunt u heerlijk ontspannen in het kunststof ligbad of fijn douchen in de separate douchegelegenheid. In de badkamer is tevens een groot wastafelmeubel met dubbele kranen, hangcloset en designradiator aanwezig. De wanden zijn voorzien van tegelwerk in een fraaie moderne kleurstelling en het plafond is voorzien van inbouwverlichting.
 
2e verdieping: met een vaste trap bereikt u de 2e verdieping van de woning. U kunt hier eventueel prima nog een bescheiden slaapkamer creëren. Met de extra ruimte op de parterre meegenomen kunt u dan in totaal komen op 5 slaapkamers. Een dakraam op de 2e verdieping is reeds aanwezig.
 
Tuin / land: via uw eigen oprijlaan met brug komt u op uw eigen landgoed aan! De fraaie tuin is een eldorado voor tuinliefhebbers. De vele vaste beplantingen, groenpartijen en sierbestrating geven de tuin een mooie uitstraling. Aan de achterzijde heeft u een heerlijk uitzicht op uw eigen perceel. Door de zuiden ligging heeft u de gehele dag de zon tot uw beschikking. Het perceel is aan 2 kanten gelegen aan viswater, waar ’s avonds de karpers uit het water springen! U kunt hier dan ook heerlijk een hengeltje uitgooien. Aan de zijkant van de woning en achter de schuur heeft u voldoende ruimte om meerdere auto’s of paardentrailers en/of boottrailers op uw erf te stallen.
Liefhebber van oogst uit de eigen moestuin? Er is een ruime keuze in diverse verschillende soorten appelen en peren uit de eigen fruitbomengaard! Hartstikke leuk! De diverse uitloopweides en paddock bieden paardenliefhebbers ook ideale hippische recreatiemogelijkheden! Wat gaat u met het land doen?
 
Hobbyschuur / bijgebouw / paardenstal / kas: de ruime hobbyschuur is voor klussers een droomruimte. U kunt hier heerlijk sleutelen aan uw klassieker of bootje. De schuur is bovendien voorzien van extra verdieping bereikbaar met een vaste trap welke u eventueel omhoog kunt scharnieren. Aan de achterzijde van de schuur heeft u tevens de mogelijkheid om uw tiener (s) een eigen domein te geven. Op de begane grond vindt u een keukenblok met warm en koud stromend water. Bovendien heeft u hier een extra toiletruimte tot uw beschikking. U kunt deze ruimte uiteraard ook gebruiken als (2e) kantoor of praktijk aan huis.
Op het perceel treft u ook nog een extra bijgebouw aan, in de stijl van het woonhuis, met eveneens stromend water en een overkapping. Van dit bijgebouw kunt u prima een atelier of werkruimte maken. Tevens is het een fijne plek om een BBQ feest te geven! Op het landgoed heeft u ook nog een paardenstal met 3 paardenboxen tot uw beschikking. De boxen zijn compleet geoutilleerd en u kunt ze zo in gebruik nemen! Een glazen broeikas mag natuurlijk ook niet ontbreken! Hier kunt u heerlijk uw eigen teelt realiseren en ook al vroeg in het jaar genieten van het warme zonnetje!
 
Bijzonderheden:

Een heerlijk ruime en onderhoudsvriendelijke vrijstaande woning met grote hobbyschuur, bijgebouw, paardenstal en broeikas gelegen op een heerlijk stekje met landelijk uitzicht. Een echt landgoed dus en dat midden in de “bewoonde” wereld!

 
Bouwjaar: 1991
Inhoud: ca. 512 m³
Woonoppervlakte: ca. 152 m²
Externe bergruimte: ca. 169 m²
Perceeloppervlakte: 9.555 m²
 
Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): 100000
Han van Wijk

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Landhuis, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht

Oppervlakten

Wonen
152 m²
Externe bergruimte
169 m²
Perceel
9.555 m²
Inhoud
512 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Zonnepanelen

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas HR CV (gas gestookt combiketel uit 2007, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Andijk L 588
Oppervlakte
8980 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
Andij-L-588
Perceelnaam
Andijk L 1000
Oppervlakte
355 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
Andij-L-1000
Perceelnaam
Andijk L 1780
Oppervlakte
180 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
Andij-L-1780
Perceelnaam
Andijk L 1781
Oppervlakte
40 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
Andij-L-1781

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken