Verkocht

Anjerstraat 69 3333 GC Zwijndrecht

Omschrijving

Vrijstaand en gelijkvloers wonen op een riant perceel in Zwijndrecht. Dit is een absolute buitenkans! Deze prachtige bungalow in sinds 2009 volledig gerenoveerd en verkeert daardoor momenteel in uitstekende conditie. De tuin rondom de woning biedt veel privacy en is voorzien van een heerlijke veranda. Met drie slaapkamers, twee badkamers, een garage en eigen oprit, kan deze levensloopbestendige woning binnenkort van jou zijn. Kom je snel langs voor een bezichtiging?

In de bloemenbuurt van de wijk Kort Ambacht bevindt zich deze vrijstaande bungalow. Op steenworpafstand vind je het Develpark waar je heerlijk kan genieten van en wandelen door de natuur. Ook voor een bezoek aan de kinderboerderij of het recent geopende Zwembad De Hoge Devel kan je hier terecht. Verder vind je op loopafstand basis- en voortgezet onderwijs, diverse sportaccommodaties en het gerenoveerde winkelcentrum Kort Ambacht met winkels, horeca en supermarkten. Kortom: alle faciliteiten binnen handbereik!

Ga je verder van huis, dan sta je met de fiets binnen enkele minuten op het treinstation Zwijndrecht. Liever met de auto op pad? Om de hoek van de straat bevindt zich de op- en afrit van uitvalsweg A16.

De tuin van de woning is recent onder handen genomen. Aan de voorzijde is daarbij een stalen hekwerk geplaatst met elektrisch bedienbare poort en toegangsdeur. Hierachter heb je, op de oprit, de mogelijkheid om meerdere auto’s te parkeren. Rondom de woning is de tuin voorzien van meerdere zitplekken. Naast veel groen zijn er een prachtige vijver, een houten tuinhuis en buitendouche te vinden.

Via de voordeur betreed je de woning in de L-vormige hal. De leistenen vloer met vloerverwarming vind je door de gehele woning terug. Alle kozijnen van de woning zijn voorzien van dubbele beglazing, het dak en gevel zijn volledig geïsoleerd en ook de elektra is in 2009 volledig vernieuwd.

Vanuit de hal stappen we allereerst de imposante woonkamer in. Wat direct opvalt is de zee aan ruimte en de fijne lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer is opgedeeld in een zithoek, eethoek en keuken. Vanuit de zithoek geniet je van de openhaard of het uitzicht op de vijver in de tuin.

De open keuken is van alle gemakken voorzien. Zoals bijvoorbeeld het kookeiland met keramisch kooktoestel inclusief wok-kookzone, lades, veel werkruimte, een bar en afzuigkap in het plafond. Parallel aan het kookeiland tref je het aanrecht met o.a. spoelbak en vaatwasser. Daarnaast is de kastenwand in de keuken voorzien van twee koelkasten, twee vriezers, een oven en combioven.

Achter de eethoek stap je de tuin in via de veranda. Door de overkapping is dit absoluut een verlengstuk van de woonkamer te noemen, met plek voor een buitenkeuken, eettafel en loungeset. Ga jij hier de komende zomer genieten met vrienden of familie?

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de hoofdslaapkamer met badkamer ensuite. Met een ligbad, ruime inloopdouche en dubbele wastafel kom je hier niks tekort. Natuurlijk mag ook de praktisch ingerichte inloopkast niet ontbreken in deze slaapkamer. Aan de slaapkamer bevindt zich daarnaast een terras welke via de tuindeur toegankelijk is.

Terug naar de hal. Hiervandaan bereik je de overige vertrekken. Het toilet is volledig betegeld en voorzien van hangend closet en fontein. Naast het toilet bevindt zich de wasruimte/bijkeuken. Hier is de opstelplaats voor de wasmachine, droger en ketel. Ook heb je hier meer dan voldoende ruimte voor voorraad.

De slaapkamer nabij de entree is zeer geschikt als werkkamer en daarom momenteel als zodanig in gebruik. Aan de andere zijde van de hal is de derde slaapkamer te vinden. Deze is zeer ruim en biedt eveneens toegang tot de tuin. Direct naast deze slaapkamer tref je de tweede badkamer, voorzien van inloopdouche, tweede toilet, bidet en wastafel met meubel.

Als laatste stappen we de garage binnen. Deze heeft een elektrisch bedienbare garagedeur en geeft een overvloed aan bergruimte. Dit maakt deze prachtige bungalow compleet!

Zie jij jezelf hier binnenkort wonen?

De bijzonderheden van deze woning:
• Gelijkvloers en levensloopbestendig
• Vrijstaand, gelegen op eigen grond
• Perceeloppervlakte 770 m2
• Veel privacy in en om de woning
• Bouwjaar omstreeks 1963
• Sinds 2009 volledig gerenoveerd
• Woonoppervlakte ca. 153 m2
• Drie slaapkamers
• Twee badkamers
• Volledig voorzien van leistenen vloer met vloerverwarming
• Remeha Calenta HR ketel (2009)
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Het dak van de woning is in 2009 vernieuwd en volledig geïsoleerd
• Het dak van de aanbouw/garage is in 2022 vernieuwd
• Voorzien van spouwmuurisolatie
• Energielabel D
• Oplevering in overleg

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie?
Neem dan snel contact met mij op en wie weet mag ik je binnenkort de sleutels overhandigen.

Verkopend makelaar:
Stephen van Gilst
RE/MAX Totaal Makelaars

Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): 116025
Stephen van Gilst

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
Aan park, aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk

Oppervlakten

Wonen
153 m²
Overige inpandige ruimte
12 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
25 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceel
770 m²
Inhoud
618 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Bidet, dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, hr glas, muurisolatie
Verwarming
Cv ketel, open haard, vloerverwarming geheel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remeha Calenta (gas gestookt combiketel uit 2009, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zwijndrecht D 3558
Oppervlakte
770 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ZDT01-D-3558

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra, elektrische deur, water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op afgesloten terrein, op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media