Omschrijving

Wauw!!!! Wat een mooie en nette woning. Deze mag je absoluut niet missen.

Je hoeft alleen maar je spullen te pakken en te verhuizen. De woning is zeer goed onderhouden en is in 2017 voorzien van een nieuwe badkamer en toilet. De gehele woning heeft kunststof kozijnen en dubbel glas. Een mooie maisonnette op een perfecte locatie!

De wijk Charlois is steeds populairder aan het worden bij kopers. En dat is natuurlijk helemaal niet verbazingwekkend gezien het feit dat de wijk zeer divers is. Zo vind je er verschillende soorten architectuur, maar ook verschillende lokale ondernemers. Voorzieningen zoals supermarkten, gezondheidscentra, basisscholen en winkels zijn allen binnen loopafstand. De ontwikkelingen rondom ‘hart van zuid’ hebben een positieve uitstraling op de wijk.
Lekker winkelen kan natuurlijk op winkelcentrum/busstation/metrostation Zuidplein. Door de Maastunnel bent u ook zo in het Centrum van Rotterdam. De uitvalswegen zijn ook in de nabije omgeving.
Kortom een ideale, centrale locatie.

Indeling;

Begane grond:
Door de voordeur komt u bij de trapopgang naar de eerste verdieping.

1e verdieping:
Boven aan de trap komt u in de hal die u toegang bied tot het zeer ruime toilet, woonkamer en een kleine studeer/werk kamer. De woonkamer bevind zich aan de voorzijde van de woning. Aan de achter zijde treft u de ruime, gesloten keuken met toegang tot het balkon. De gehele verdieping is voorzien van nette laminaat.

2e verdieping:
Op deze verdieping vind u drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde wederom een balkon welke te bereiken is via twee slaapkamers aan de achterzijde. Ook deze verdieping is in zijn geheel voorzien van nette laminaat.

Bijzonderheden;
-Warmwater en warmtevoorziening middels cv-ketel (Remeha uit 2017).
-Bouwjaar woning: 1936.
-Keurig onderhouden.
-Oplevering: kan al spoedig.
-Volledig kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas.
-VvE kosten € 136,- per maand
-Woonoppervlak: 91 m2
-Eigen grond.

Ook enthousiast geworden? Plan dan snel je afspraak!!

Verkopende Makelaar: Monique IJzelenberg
Je eigen woning nog niet verkocht? Ik kom graag langs voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling.

Deze informatie is zoals je mag verwachten van ons, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken je deze informatie om je uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud van gunning.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
10 juni 2022
Bekijk alle kenmerken