fbpx
Verhuurd

Nassau Dwarsstraat 18 5251 KJ Vlijmen

Omschrijving

Huurprijs : € 850,- per maand (€ 10.200,- per jaar)

Inclusief Servicekosten : € 50,- per maand (€ 600,- per jaar)

Exclusief G,L,W.

Bouwjaar : 2020

Ligging : Op goed bereikbare locatie, langs de A-59Op een goede locatie gelegen bedrijfsunit met ingebouwde verdieping (entresol) op business- en boxenpark (Triangel Park) met fraaie omheining, voorzien van een automatische poort met toegangscontrole. De unit beschikt daarbij over een eigen parkeerplaats bij de ingang. Naast de persoonlijke toegangscontrole is het park voorzien van continue camerabewaking.Oppervlak: de begane grond meet 9,30 bij 5,70 meter (53 m²) en de entresol 3,53 bij 5,85 meter (20,65 meter).

De begane grond is afgewerkt met een betonnen vloer en op de entresol ligt een PVC Laminaat vloer.

De totale oppervlakte bedraagt dus circa 73 m². Onder de entresol is de vrije hoogte 3,05 meter, op de entresol 2,50 meter. Aan de voorzijde is de vrije hoogte circa 6,10 meter.

De geïsoleerde sectionaal roldeur is 3,47 breed en 4,21 meter hoog. Daarnaast is er een gewone loopdeur met bovenraam.Voorzieningen: de bedrijfsunit is standaard voorzien van een elektra aansluiting en een toiletruimte.

Verder is er internet beschikbaar:

De buitenzijde is bekleed met een fraaie horizontaal zilvergrijs golfpaneel met daarachter isolatie. De vloer is van gewapend beton.Parkeren: er is een eigen, vaste parkeerplaats op het terrein en buiten het terrein is er vrij parkeren.

Bestemming: het pand is te gebruiken als opslagruimte en kleinschalige bedrijfsruimte.Huurtermijn: in principe vijf plus vijf jaar, anders in overleg.Indexering: jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI werknemers laag (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).Zekerheid: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden betalingsverplichting.Model: huurovereenkomst model Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).Naast deze bedrijfsunit is op hetzelfde terrein nog een bedrijfsunit beschikbaar. Deze heeft op de entresol een af te sluiten kantoorruimte.

Het is mogelijk om voor BTW te opteren. De bovenstaande prijs is dan exclusief BTW.
Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): 107358
Robert Slenters

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media

Nassau Dwarsstraat 18
5251 KJ Vlijmen