Verkocht

Betsy Kaiserhof (Bouwnr. 40) 1624 PJ Hoorn

Omschrijving

Blok 19 ligt aan de zuidkant van het plan, tegen het water aan. De markante voorzijde ligt aan het gemeenschappelijke binnengebied. Het bevat 22 woningen in vier uiteenlopende prijsklassen.
Het is een opvallende verschijning aan het binnengebied. De gevel is opgebouwd uit verspringende kubistische elementen. Samen vormen ze een boeiend geheel van strakke raampartijen, warmkleurige gevels, balkons en dakterrassen.
Van fraaie entree tot parkeerplaats. Aan dezelfde zijde heeft het gebouw twee entrees. Beiden leiden naar een hal, trappenhuis en een lift. Als we de begane grond over de lengte in tweeën verdelen, dan vinden we aan de entreezijde vier lofts en aan de achterzijde twee gemeenschappelijke fietsenstallingen met daartussen de bergingen. De auto kun je kwijt in de parkeergarage hieronder.

PENTHOUSE (J1)
De gehele bovenste etage is verdeeld in 4 penthouses. Aan de voorzijde zijn deze woningen dus extra breed. Nog meer ruimte! Hier bevinden zich de keuken en de living. Via de schuifdeuren wandel je zo het zonnige balkon op, met uitzicht op het gezamenlijke binnengebied.
Aan de achterzijde vind je de slaapkamers: twee stuks in de middelste penthouses, drie in de hoekwoningen. Die derde slaap-, werk- of hobbykamer bevindt zich langs de zijgevel. Deze ruimte kun je ook gebruiken om een extra grote keuken te creëren.
Ook handig: de bergingen onderin het gebouw grenzen aan de eigen parkeerplek.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, penthouse
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Wonen
94 m²
Inhoud
316 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1
Bekijk alle kenmerken

Media

Betsy Kaiserhof (Bouwnr. 40)
1624 PJ Hoorn