Jan-Hein Schilderman

Mijn naam is Jan-Hein Schilderman, woonachtig in Barendrecht en ik heb een ruime ervaring in de makelaardij. Al vanaf 1995 ben ik werkzaam als makelaar & taxateur in Barendrecht, Rotterdam en omstreken. In deze periode ben ik betrokken geweest bij meer dan 1000 transacties van zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed.

Door een jarenlange marktervaring, vakkennis, bouwkundige expertise, gevoel en karakter, permanente educatie en moderne technologieën zijn de basis voor een juiste taxatie.
Vanwege mijn gedrevenheid en liefde voor het vak, een zeer uitgebreid netwerk van cliënten en relaties, persoonlijke betrokkenheid en integriteit bij mijn opdrachtgevers kan ik u uitstekend van dienst zijn bij de aan- of verkoop, de aan- of verhuur of taxatie van uw onroerende zaak.

Naast bemiddeling bij woningen, kantoren, winkels en bedrijfsruimten heb ik ervaring met bijzondere onroerende zaken zoals: kerken, jachthavens, natuurgronden, horeca en andere. 
Mijn resultaten, onderscheidingen en referenties kunnen op verzoek worden aangetoond.

Behalve register makelaar & taxateur wonen / midden en klein bedrijf ben ik als één van de weinigen in Barendrecht register makelaar & taxateur bedrijfsmatig vastgoed. Verder ben ik lid van de secties Wonen en BOG van de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed, VBO.

Vanaf 2000 ben ik als zelfstandig ondernemer betrokken geweest bij de opbouw en groei van ons bijzondere makelaarskantoor “RE/MAX Makelaarsgroep”. Inmiddels zijn wij één van de grotere kantoren in de regio.

Mogelijk overweegt u (ook) om van huisvesting te veranderen of wenst u een juiste taxatie van uw onroerende zaak? Samen met mijn assistente willen wij uw belangen als klant op een goede wijze behartigen en zijn wij u graag van dienst.

Graag nodig ik u uit om persoonlijk nader kennis te maken en uw wensen te bespreken. 

Telefonisch ben ik bereikbaar op: 06 51 06 36 74.
Ook ’s avonds en in het weekend.

Graag tot ziens

Met vriendelijke groet,

Jan – Hein Schilderman
Register makelaar & Taxateur
Wonen – MKB – BOG

Nieuw aanbod
Woonopp.
106 m²
Perceelopp.
130 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
113 m²
Perceelopp.
216 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
225 m²
Perceelopp.
262 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
188 m²
Perceelopp.
252 m²
Aantal slaapkamers
6 slaapkamers
Woonopp.
124 m²
Perceelopp.
153 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
45 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer