fbpx
Verhuurd

Ridderstraat 56 5021 DW Tilburg

Omschrijving

Middenwoning met drie ruime slaapkamers. De Ridderstraat is gelegen in de wijk “Fatima”. Centraal nabij het stadshart van Tilburg net achter de Piushaven met vele voorzieningen op loopafstand.
Via de Ringbaan is er een vlotte en snelle ontsluiting met de snelwegen naar Breda, Eindhoven en Den Bosch. De wijk is uitgevoerd als éénrichtings verkeer waardoor een plezierige woonomgeving is ontstaan.

Begane grond
Entree, hal met tegelvloer en trap-/meterkast. Plezierige woonkamer (ca. 21m2) met tegelvloer, afgesloten trap en gestukadoorde wanden. Aansluitend aan de woonkamer de keuken (ca. 6,3m2)voorzien van keuken met inbouwapparatuur. Vanuit de de keuken bereikt u de bijkeuken (ca. 5m2) met opstelling van de geiser, de doucheruimte en het toilet.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot twee slaapkamers. De slaapkamer (ca. 12m2)gelegen aan de voorzijde is uitgevoerd met een laminaatvloer en gestukadoorde wanden. De slaapkamer (ca. 10,5m2) gelegen aan de achterzijde biedt via de afgesloten vaste trap toegang tot de zolder en middels een loopdeur tot het platdak, deze kamer is voorzien van een telefoonaansluiting en inbouwspots. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde is er een vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Middels vaste trap te bereiken voorzolder (ca. 4,5m2) voorzien van een dakvenster en opstelling van de cv-ketel. Ruime zolderkamer (ca. 8 m2)eveneens voorzien van een dakraam. De zolder biedt bergruimte onder het knieschot.

Tuin
De tuin met eigen achterom en vrijstaande berging met overkapping is voorzien van elektra. Verder is de tuin volledig omheind en gelegen op het noordoosten. De totale oppervlakte van de tuin is ca. 60 m2. Aan de straatzijde zijn openbare parkeerplaatsen aanwezig. De berging op de achterzijde van het perceel is met motor of fiets bereikbaar.

Voor meer foto’s kijk dan op onze eigen site van REMAX TOONaangevend

Bijzonderheden:
– aanvaarding per direct
– minimale huurperiode is 1 jaar.
– huurder zal voor ondertekening van huurcontract aan verhuurder overhandigen; kopie van legitimatiebewijs, laatst ontvangen loonstrook, werkgeversverklaring.
– bewoning maximaal 3 persoon, onderverhuur is niet toegestaan.
– huisdieren (klein) zijn alleen toegelaten met schriftelijke toestemming van verhuurder.
– twee maanden waarborgsom, te weten een bedrag tweemaal de maandhuur.
– bij onwettig gebruik van deze woonruimte heeft de verhuurder het recht om deze huurovereenkomst per direct te ontbinden zonder opzegtermijn.
– huurder dient zelf zorg te dragen voor de voor hem benodigde verzekeringen, aansprakelijkheidsverzekering is verplicht.
– huurder is verplicht het gehuurde als woonadres te gebruiken en zich in te schrijven in het gemeentelijk bevolkingsregister van gemeente.
– een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
– verhuurder kan een huurderscheck laten uitvoeren, huurder zal hieraan medewerking moeten verlenen.
– alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
– ten aanzien van de juistheid van al deze gegevens kunnen verhuurder en RE/MAX TOONaangevend Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.
– uw beslissing dient af te hangen van uw eigen waarneming alsmede uw eigen (eventueel door derden uit te voeren) onderzoek.
– genoemde maten en jaartallen zijn slechts indicaties.

Voor informatie en/of bezichtiging, bel dan naar Toon (06-54653449) of mail naar tooncoppens@remax.nl.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten

Wonen
83 m²
Inhoud
262 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet
Aantal woonlagen
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
60 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken