fbpx

Meander 987 1181 WP Amstelveen

€ 450.000 k.k.

Omschrijving

LET OP! BIEDEN VANAF PRIJS:

Als geïnteresseerde is het vaak lastig te bepalen wat een realistisch openingsbod is om in onderhandeling te kunnen gaan. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de prijs van deze woning om te zetten naar een 'bieden vanaf' – prijs van € 450.000,-k.k. Met deze 'bieden vanaf' - prijs, maken wij het openingsbod bekend en kunnen we vanuit dit bod proberen om samen tot een akkoord te komen.

Het is heerlijk wonen in het Stadshart Amstelveen in dit appartement van maar liefst 119 m2 op de eerste verdieping en een slaap/werkkamer op de begane grond met optioneel een bij te kopen garage pal onder het appartement.Bij binnenkomst is de ruime entree in het oog springend. Zo ook woonkamer van circa vijftig m² met een balkon op het zuiden en vrij uitzicht op een plantsoen.

De woonkamer is mega doordat twee slaapkamers bij de woonkamer zijn getrokken.

Wilt u liever een appartement met drie slaapkamers, is dit eenvoudig te realiseren.Het gehele appartement is in 2015 volledig verbouwd, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.De onder het pand gelegen garage kan samen met de woning worden gekocht.

De vraagprijs voor deze garage bedraagt € 45.000,-- kosten koper.** FOR ENGLISH SEE BELOW **Indeling:

Begane grond:

gesloten entree met trappenhuis en deur naar de bergingen. Appartement op de eerste verdieping, bereikbaar via slechts enkele treden.Entree 1e etage:

Men betreedt de woning via een ruime hal waar men toegang tot de meterkast, de badkamer, het toilet, een grote slaapkamer en een bergkast met boiler heeft.

Vanuit deze hal komt men in de woonkamer met open keuken.

De moderne open keuken is gescheiden van de woonkamer door een kookeiland/bar en beschikt over een inductiekookplaat met daarboven een afzuigkap, verder is er een combi-oven met warmhoudplaat, een koel-vriescombinatie, een vaatwasmachine en een koffiemachine.

Vanuit de keuken is de achtergelegen bijkeuken bereikbaar.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

Tevens is er een schuifkast met opbergruimte.De ruim bemeten woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen en een schuifpui naar het balkon, dat zich over de gehele breedte van de woning bevindt.

De ramen zijn voorzien van jaloezieën die men zelf op elke gewenste hoogte in kan stellen, wat een speels effect geeft.

De woonkamer is voorzien van een massief eiken vloer en keurig gestuukte muren.

Vanuit de woonkamer leidt een vaste trap naar het souterrain.De ruime slaapkamer ligt aan de balkonzijde, deze slaapkamer geeft toegang tot een walk-in closet.

De mooie, geheel betegelde badkamer is ruim van opzet en ingedeeld met een ligbad, een inloopdouche en een designradiator. Het separate toilet is in dezelfde moderne stijl uitgevoerd als de badkamer.Het souterrain bestaat uit een grote ruimte, welke nu in gebruik is als slaapkamer en kantoor.

Het souterrain is voorzien van een laminaatvloer en gestucte wanden.

De beide ramen zorgen voor daglicht.

Er zijn een wastafel en een kleine close-in boiler aanwezig.

Vanuit het souterrain is de hal met bergingen bereikbaar alsmede een gang naar de beneden uitgang.Wij winden er geen doekjes om: dit appartement is voor de wereldburger, die centraal wil wonen, zeer dichtbij allerlei publieke voorzieningen, maar wel een schitterend uitzicht op groen wilt vanaf het balkon van 18 m².

Het ruim bemeten balkon ligt op het Zuiden.

U kunt hier vrijwel de gehele dag van de zon genieten.Of het nu vervoer per auto, sneltram, bus of vliegtuig is, alles is zeer nabij en dat is wel zo prettig als er regelmatig gereisd moet worden.

Het Stadshart Amstelveen voor de dagelijkse boodschappen en "funshoppen" ligt direct aan de overkant van uw appartement.

Hier vindt u restaurants, de bibliotheek, de schouwburg, het Cobra museum en andere uitgaansgelegenheden.Wilt u naar Amsterdam? Twee minuten lopen vanuit uw appartement naar de tram en binnen vijfentwintig minuten bent u in het centrum van Amsterdam.

Kortom, een fijn appartement in een prettige omgeving, dat vele jaren met heel veel genoegen is bewoond.Bijzonderheden:

-Woonoppervlakte is 119 m²

-Inhoud woning: 399 m³

-Oplevering in overleg.

-Bouwjaar 1961

-De woning beschikt over een meterkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars.

-Het appartement is voorzien van een videofooninstallatie.

-Het balkon is circa 17 m² Verwarming door middel van blokverwarming.

-Voor het warmwater wordt er gebruik gemaakt van een huurboiler (80 liter, Inventum, 2019)

-De servicekosten voor het appartement bedragen € 159,02 per maand.

-De servicekosten voor de garage bedragen € 24,68 per maand.

-Voorschot stookkosten € 64,52 per maand

-Het appartement is gedeeltelijk voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing en is aan de zuidzijde/balkon zijde in 2022 voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.-Het appartement ligt in een gebied voor parkeervergunningen.

-De jaarlijkse vergunningskosten zijn relatief laag en het is ook mogelijk via een app voor bezoekers te parkeren.

Zie de website van de gemeente Amstelveen voor nadere informatie over parkeren.De VvE wordt verzorgd door Quadyck Real Estate b.v.

Op 31 december 2020 was de totale reserve circa € 419.000,--

De woning beschikt over energielabel F, geldig tot 17-10-2032.Verkoopprocedure:

Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Robert Slenters van RE/MAX Optimus Makelaars.

Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.Meetinstructie:

De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.Aansprakelijkheid:

De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

** ENGLISH **

A unique opportunity!

This spacious maisonette with garage directly underneath on the ground floor is located on the first floor and ground floor of an apartment complex in the Stadshart of Amstelveen.

The apartment complex has two bedrooms, a spacious living room and a large South-facing balcony with a beautiful view of the Meander Park.

The balcony is located over the entire width of the apartment.

There is no elevator in the complex.

The apartment is ideally located, with a wide range of shops, restaurants, the theater, the library and various entertainment options just a stone's throw away.

Various schools, including the International School, VU University and the Zuidas are also easily accessible.

Public transport (bus station Amstelveen) is within walking distance.

Various bus connections, including to Schiphol, Haarlem and Bijlmer station, can be found here.

From here trains depart to different directions in the country.

Tram lines 5 and 25 to Zuid station and Amsterdam Center are also nearby.

There is ample parking in front of the door because a parking permit system is in force.

A beautiful city park has been laid out in the immediate vicinity with various water features.

The garage located under the building can be purchased together with the house.

The asking price for this garage is € 45,000 buyer's costs.Layout: The entire apartment was completely renovated in 2015, using high-quality materials.

You enter the house through a spacious hall where you have access to the meter cupboard, the bathroom, the toilet, a large bedroom and a storage cupboard with boiler.

From this hall you enter the living room with open kitchen.

The modern open kitchen is separated from the living room by a cooking island/bar and has an induction hob with an extractor hood above it, there is also a combi oven with warming plate, a fridge-freezer combination, a dishwasher and a coffee machine.

The rear utility room is accessible from the kitchen.

In the utility room are the connections for washing machine and dryer.

There is also a sliding wardrobe with storage space.The spacious living room is wonderfully light through the large windows and sliding doors to the balcony, which is located over the entire width of the house.

The windows are equipped with blinds that can be adjusted to any desired height, which gives a playful effect.

The living room has a solid oak floor and neatly plastered walls.

From the living room a staircase leads to the basement.

The spacious balcony faces South. You can enjoy the sun here almost all day long.

The spacious bedroom is located on the balcony side, this bedroom gives access to a walk-in closet.

The beautiful, fully tiled bathroom is spacious and laid out with a bath, a walk-in shower and a design radiator.

The separate toilet is in the same modern style as the bathroom.

The basement consists of a large room, which is now used as a bedroom and office.

The basement has a laminate floor and plastered walls.

Both windows provide daylight. There is a sink and a small close-in boiler.

The hall with storage rooms is accessible from the basement as well as a corridor to the downstairs exit. Particularities:

Living area is 119 m²

Content house: 399 m³

Delivery in consultation.

Year of manufacture 1961

The house has a meter cupboard with 8 groups and 2 earth leakage switches.

The apartment is equipped with a videophone system.

The balcony is approximately 17 m² Heating by means of block heating.

A rental boiler (80 liters, Inventum, 2019) is used for the hot water.

The service costs are € 248,-- per month including the advance heating costs.

Advance heating costs € 50 per month.

The apartment is partially equipped with aluminum frames with double glazing and on the south side/balcony side will be fitted with plastic frames with double glazing in 2022.

The apartment is located in an area for parking permits.

The annual permit costs are relatively low and it is also possible to park for visitors via an app.

See the website of the municipality of Amstelveen for more information about parking.
Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): 107358
Robert Slenters

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 450.000 kosten koper
Aangeboden sinds
16 december 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, maisonnette
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten

Wonen
119 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
17 m²
Externe bergruimte
23 m²
Inhoud
399 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, ligbad, wastafel
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
F
Isolatie
Dubbel glas, vloerisolatie
Verwarming
Blokverwarming
Warm water
Gasboiler huur

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amstelveen H 11030
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
40-H-11030

Buitenruimte

Tuin
Zonneterras
Zonneterras
18 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra, elektrische deur

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, op eigen terrein, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Meander 987
1181 WP Amstelveen
€ 450.000 k.k.