Koestraat 20 a 5014 ED Tilburg

€ 300.000 k.k.

Omschrijving

Unieke Investeringskans in het Hart van Tilburg – Koestraat 20A en Lovensestraat 5B

Ontdek deze zeldzame kans om een veelbelovend vastgoedperceel in het bruisende Tilburg te verwerven. Gelegen aan de Koestraat 20A en Lovensestraat 5B, biedt dit eigendom een strategische investeringsmogelijkheid voor de visionaire ondernemer.

OMGEVINGSVERGUNNING & BOUWTEKENINGEN GEREED

Een gedegen basis voor succes: deze eigendommen beschikken over een goedgekeurde omgevingsvergunning voor uitgebreide verbouwingen. Met kant-en-klare bouwtekeningen in handen, is de weg geplaveid voor een vlotte en rendabele transformatie.

KAMERVERHUURPOTENTIEEL – 5 KAMERS

Maximaliseer uw rendement door te profiteren van de mogelijkheid om vijf afzonderlijke kamers te creƫren voor kamerverhuur. De vergunning en de bijbehorende bouwtekeningen zijn beschikbaar, waardoor u direct kunt beginnen met de uitvoering van uw investeringsplan.

STRATEGISCHE LOCATIE BINNEN TILBURG

Dit perceel bevindt zich op een gewilde locatie binnen Tilburg, met nabijheid van voorzieningen, openbaar vervoer en onderwijsinstellingen. Een ideale plek voor studentenhuisvesting of een rendabele vastgoedinvestering.

TOEKOMSTBESTENDIGE TRANSFORMATIE

Zodra de verbouwing is voltooid en gemeld, worden de bestaande adressen vervangen door het adres Lovensestraat 5B te Tilburg. Een investering met een toekomstbestendige visie.

Grijp deze kans en realiseer uw vastgoeddromen in het dynamische Tilburg. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u deze unieke investeringsmogelijkheid kunt benutten.

Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): 100002
Karin Wolsleger

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 300.000 kosten koper
Aangeboden sinds
21 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten

Perceel
300 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Tilburg N 17016
Oppervlakte
297 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
971-N-17016
Perceelnaam
Tilburg N 16265
Oppervlakte
3 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
TBG01-N-16265
Bekijk alle kenmerken