Verkocht

Voordijk 512 2993 BE Barendrecht

Omschrijving

Op een mooie locatie, in de wijk Smitshoek in het westelijke deel van Barendrecht (Zuid-Holland), vind je deze ruime eengezinswoning. Je woont hier in een ruim opgezette buurt met veel parkjes. Essentiële voorzieningen als supermarkten, winkels, basisscholen, bushaltes en de uitvalswegen zijn allemaal vlakbij. Deze goed onderhouden woning biedt onder meer vier volwaardige slaapkamers, een luxe badkamer, een sfeervol woongedeelte met een moderne keuken, een karakteristiek balkon en een royale achtertuin. Deze achtertuin ligt bovendien aan het water, en daarachter bevinden zich sportvelden. Als bewoner van dit huis heb je geen voor- en achterburen, waardoor je van volop privacy profiteert.

Ligging
De Voordijk is een verkeersluwe straat in de wijk Smitshoek, in het westelijke deel van Barendrecht, net ten zuiden van Rotterdam. Zowel aan de voorkant als aan de achterzijde heb je geen directe buren. Langs de achtertuin ligt een vredig slootje, en daarachter liggen de velden van een sportvereniging. Je woont hier verder in een ruim opgezette buurt met veel groen. Er zijn diverse parkjes in de omgeving. Bovendien zit je op maar dik vijf minuten fietsen van Winkelcentrum Carnisse Veste. Verschillende basisscholen zijn eveneens in de nabijheid.

De dichtstbijzijnde bushaltes bereik je na vijf tot tien minuten lopen. Je profiteert daar van prima busverbindingen met meerdere plekken in bijvoorbeeld Rotterdam. Er zijn in Barendrecht bovendien enkele tramhaltes. Tenslotte woon je aan de Voordijk op ruim vijf minuten autorijden van de oprit naar de A29. Van daaruit zijn de A15 en de A16 razendsnel te bereiken.

Begane grond
Via de keurig betegelde voortuin bereik je de voordeur. Door het daarboven hangende balkon, sta je bij de voordeur altijd op een droge en beschutte plek. Eenmaal binnen kom je eerst terecht in een verrassend ruime entree. Hiervandaan bereik je een vaste inbouwkast en een separate toiletruimte, die is voorzien van een zwevend toilet en een fraai wastafelmeubel.

De entree biedt ook toegang tot de grote woonkamer. Deze woonkamer bestrijkt de complete lengte van het huis en heeft aan weerszijden grote raampartijen, die garant staan voor veel lichtinval. Verder is de woonkamer zeer netjes afgewerkt, met onder andere een mooie laminaatvloer en in neutrale kleuren afgewerkte muren. Een kleurrijk raampje tussen de woonkamer en de entree zorgt voor een speels effect.

Aan de achterkant van het woongedeelte bevindt zich de open keuken die deze woning rijk is. Het keukenblok dat overdwars is geplaatst, vormt op een fraaie manier de afscheiding tussen keuken en woonkamer. Naast ruimschoots werk- en opbergruimte biedt deze keuken moderne inbouwapparatuur als een vaatwasser, een oven, een magnetron, een inductiefornuis, een koelkast en een vriezer.

Eerste verdieping
Naast de keuken vind je een deur waarachter de vaste trap naar de eerste verdieping zit. Op de eerste verdieping beland je op een overloop, waarvandaan je toegang hebt tot drie ruime slaapkamers, die allemaal zijn voorzien van een mooie laminaatvloer. Twee van de slaapkamers zitten aan de voorkant van het huis. Daaronder vallen de hoofdslaapkamer en de kamer van waaruit je toegang hebt tot een karakteristiek balkon, dat op het zuidwesten is gericht.

Op de eerste verdieping tref je daarnaast een stijlvol betegelde badkamer. Deze is uitgerust met een groot ligbad, inclusief doucheaansluiting (regendouche) én een grote, glazen douchewand. In de badkamer maak je verder gebruik van een zwevend toilet en een keurig badmeubel.

Tweede verdieping
De tweede verdieping van deze woning is eveneens via een vaste trap te bereiken. Je vindt jezelf daar eerst terug op een voorzolder, die je bij uitstek kunt benutten als opbergruimte. Daarnaast biedt deze bovenste woonlaag de vierde ruime slaapkamer van dit huis. Dankzij twee mooie dakkapellen profiteer je op deze volwaardige zolderslaapkamer van veel extra ruimte.

Tuin
Als bewoner van dit huis beschik je over een royale achtertuin. Deze tuin is op het noordoosten gericht, maar dusdanig diep dat er ook altijd genoeg zonnige plekjes te vinden zijn. De tuin loopt helemaal door naar achteren, tot aan het slootje dat achter de woning langs loopt. Er is in de achtertuin sprake van een mooie balans tussen betegeling en beplanting. Opbergruimte is er genoeg, want er zijn een stenen schuur en twee houten hokken voorhanden.

Kenmerken
• Ruime eengezinswoning in de familievriendelijke, groene buurt Smitshoek, in het westen van Barendrecht (Zuid-Holland).
• Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud en is over het algemeen keurig afgewerkt.
• Geen directe buren aan de voor- en achterkant, dus volop privacy.
• Grote woonkamer met veel lichtinval.
• Sfeervolle keuken met moderne inbouwapparatuur.
• Vier ruime slaapkamers.
• Stijlvolle badkamer met groot ligbad.
• Karakteristiek balkon op het zuidwesten.
• Royale achtertuin op het noordoosten én aan het water.
• Bouwjaar: 1970
• Energielabel: D
• Volledige eigendom.

Geïnteresseerd geraakt? Neem dan zo snel mogelijk contact op om een bezichtiging in te plannen!

Jouw woning verkopen? Ik kom graag bij je langs voor een gratis waardebepaling!

Makelaar
Mike Lamnadi

Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): 113548
Mike Lamnadi

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten

Wonen
122 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
3 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceel
349 m²
Inhoud
421 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Alarminstallatie, buitenzonwering, dakraam, natuurlijke ventilatie, schuifpui, tv kabel

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Barendrecht B 9164
Oppervlakte
349 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BRD00-B-9164

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
180 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media