André Bunnig

Niet pandgericht maar klantgericht!

https://www.makelaars-in-leiden.nl/makelaars/andre-bunnig/

Mijn naam is Andre Bunnig, 48 jaar, samenwonend, vader van een zoon en een dochter en ben voor RE/MAX uw wijkmakelaar in Roomburg, Meerburg en het Waardeiland in Leiden. Verder heb ik een aantal jaren in Hazerswoude gewoond en een aantal jaren geleden naar Voorschoten verhuisd, dus ook daar kan ik u alles vertellen over de straat, buurt, wijk en omgeving en wil ik u graag van dienst zijn. Natuurlijk kan ik ook voor u bemiddelen buiten de hierboven genoemde wijken en dorpen. 

Medio 2005 ben ik met RE/MAX Leiden in aanraking gekomen en was meteen enthousiast. De compleet andere aanpak van het makelen bij RE/MAX sprak mij enorm aan. Niet het achterover leunen en wachten tot er iemand reageert op een advertentie, nee, actief een huis verkopen en/of aankopen, dat is wat relaties van mij mogen verwachten. Daarnaast ben ik iemand van de volledige service dus zal ik u in het gehele proces met raad en daad bijstaan. Ik neem u alles uit handen. 

Alle RE/MAX makelaars zijn zelfstandig ondernemer! U kunt daarom 110% inzet verwachten wanneer u mij kiest voor de aan- of verkoop van uw woning. Dus geen 9 tot 5 mentaliteit, maar optimale bereikbaarheid, kwaliteit, service en betrokkenheid. Met behulp van ons marketing stappenplan verkoop ik uw woning in de kortste periode met de minste zorgen en tegen de hoogste prijs. 
Gaat u binnenkort verhuizen of weet u iemand die binnenkort gaat verhuizen? Geheel vrijblijvend en zonder kosten kan ik een waardebepaling van uw woning maken. Bel mij voor een afspraak op nummer: 06 – 21215400 
Met vriendelijke groet, Andre Bunnig

Nieuw aanbod
Woonopp.
71 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Woonopp.
106 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
144 m²
Perceelopp.
223 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
111 m²
Perceelopp.
209 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
114 m²
Perceelopp.
198 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
86 m²
Perceelopp.
201 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers