Yuri van den Ende

RE/MAX doet het anders, RE/MAX doet het beter!

Nobody in the World sells more real estate than RE/MAX!

En dat is op zich niet zo gek!

Net als iedere makelaar binnen RE/MAX, ben ook ik zelfstandig ondernemer. RE/MAX is een ontzettend sterk merk met over de hele wereld meer dan 130.000 makelaars verdeeld over ruim 100 landen. Het unieke concept bied mij, en daarmee dus ook jou, erg veel voordelen. Van aan- en verkoop van je woning of bedrijfsobject, taxatie, huur- en verhuur van woning(en), we zijn van alle markten thuis. Je eigen full service makelaar met begeleiding van A tot Z. Door een uniek en uitgebreid marketingplan verkoop ik als RE/MAX makelaar gemiddeld sneller en tegen een hogere prijs dan andere makelaars.

Service is het codewoord, het belang van jou als klant staat voorop. Ik sta altijd voor je klaar, uiteraard telefonisch en per mail, maar ook via Whatsapp, ook buiten de reguliere werktijden. Naast vooruitstrevend en gedreven zijn kwaliteit en betrouwbaarheid de kenmerkende waarden binnen onze organisatie! Wij zetten een woning niet te koop maar wij verkopen uw woning.
Yuri..

– is creatief;
– is bereikbaar, ook ‘s-avonds en in het weekend;
– is zelfstandig ondernemer;
– is je vaste contactpersoon;
– is persoonlijk betrokken bij iedere opdracht;
– zorgt voor een optimaal bereik van je woning;
– houdt je altijd op de hoogte van het verkoopproces;
– wordt continu voorzien van sales trainingen;
– vindt het een eer om je woning te mogen verkopen!

Voor de bemiddeling in hypotheken en verzekeringen werk ik nauw samen met een erkend hypotheekadviseur. Op deze manier kunnen wij je van een onafhankelijk advies voorzien. Er wordt bemiddeld voor diverse banken en verzekeraars, in hypotheken, schade- en levensverzekeringen.

Mijn werkgebied is Barendrecht met alle daaromheen liggende gemeenten zoals Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Rotterdam enz. Door het gigantische RE/MAX netwerk in inmiddels meer dan 100 landen, met 7.300 kantoren en ruim 140.000 collega makelaars kunnen wij je waar dan ook ter wereld van dienst zijn.

Je woning verkopen of verhuren? Aankopen of aanhuren? Hypotheek (over)sluiten? Of een vrijblijvende waardebepaling?

Je bereikt mij het makkelijkst via 0180 615 233 of 06 41 34 96 76.

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden