RE/MAX Mosa – Makelaar Maastricht

Uw klantgerichte makelaar voor Maastricht. Niet pand gericht maar klantgericht!

Zoekt u de meest deskundige makelaar in Maastricht? Laat RE/MAX Mosa dan uw woning verkopen. De makelaars van RE/MAX Mosa blinken uit in hun vakgebied en zijn ware pioniers, doordat ze als zelfstandige ondernemers werken. Dit betekent dat ze net dat stapje extra zetten.

Een RE/MAX makelaar in Maastricht biedt elke klant maximale aandacht. Ze zijn dag en nacht bereikbaar. Dit betekent dat u altijd een ervaren en vastberaden makelaar aan uw zijde heeft met diepgaande kennis van de Maastrichtse huizenmarkt.

Bovendien trekt RE/MAX maandelijks ongeveer 50.000 unieke bezoekers naar hun website en zal een RE/MAX makelaar uw woning opvallend en onderscheidend presenteren. Elke RE/MAX makelaar in Maastricht profiteert ook van de steun van meer dan 140 collega makelaars in Nederland.

Samen zorgen we ervoor dat honderden mensen hun droomhuis vinden, of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw. Daarom is RE/MAX Mosa uw klantgerichte makelaar voor Maastricht.

RE/MAX Mosa kan u ook adviseren over hypotheken en verzekeringen en biedt een gratis waardebepaling.

Kortom, wij zijn uw makelaardij voor Maastricht en omliggende plaatsen.

Van een RE/MAX makelaar in Maastricht kunt u dus méér verwachten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor:

Het kantoor is gevestigd in Maastricht. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze locatie en bereikbaarheid. Wij zijn bereikbaar via 043-2073479 of roelschrijen@remax.nl.

Wij zijn op zoek naar ondernemend talent voor de makelaardij, wil jij meer weten bezoek dan onze carrierepagina: Home – Join RE/MAX (joinremax.nl)

Neem contact op

Roel Schrijen
Broker/Owner
Mohammed Lahmiane
Makelaar
RE/MAX Mosa
Maastricht
  • Akersteenweg 39
  • 6226 HR
  • Maastricht

Gesproken talen:

Nieuw aanbod
Woonopp.
88 m²
Perceelopp.
86 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
69 m²
Perceelopp.
257 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
112 m²
Perceelopp.
215 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
86 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer