Molenvlietsedijk 1 4691 HS Tholen

Vraagprijs € 290.000 vrij op naam

Omschrijving

NIEUW!

12 grote en luxe nieuwbouwappartementen op de begane grond, 1e- en 2e verdieping met eigen berging, een zonnig terras of balkon en ruime gelegenheid tot parkeren.

Deze exclusieve woningen aan de Molenvlietsedijk maken onderdeel uit van een nieuw te bouwen wooncomplex en wijk in ontwikkeling Stadszicht II Tholen.

De woningen worden gebouwd in een gemoedelijke en rustige woonomgeving in de directe nabijheid of op loopafstand van de wijkvoorzieningen (o.a. winkels, scholen en ontspanning) en het centrum van de oude stad met al haar karakteristieke schoonheid en bezienswaardigheden.

Tholen heeft een historische stadskern, die nog grotendeels omringd is door wallen en vesten. De stadskern wordt daarnaast gedeeltelijk begrensd door een haven. Het gebied binnen de vesten is sinds 1991 beschermd stadsgezicht en is daarmee een van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland. Verder telt de stad tientallen rijksmonumenten.
Vanuit dit idyllische en waterrijke vestingstadje, nabij de Oosterschelde op de grens van Zeeland en Noord-Brabant, ben je binnen 15 minuten in Bergen op Zoom, binnen 25 minuten in Roosendaal en sta je in nog geen 40 minuten in het centrum van Breda. Of wil je liever naar Rotterdam of Antwerpen? Reken op ongeveer 3 kwartier en je bent ook hier op de plek van bestemming.
De appartementen worden levensloopbestendig afgewerkt en voorzien van onder andere modern sanitair en een complete inbouwkeuken. Om de energielasten tot een minimum te beperken, worden de woningen goed geïsoleerd. De woningen hebben bovendien geen gasaansluiting meer, maar worden uitgerust met een warmtepomp. Die haalt de energie voor verwarming en koeling uit de lucht en zorgt daarmee voor een aangenaam binnenklimaat met een optimale energiezuinigheid en lage energielasten tot gevolg.

De bouw dient nog gestart, dus u hebt in overleg met de aannemer nog volop keuze in de afwerking van uw appartement.

Het plan is ontwikkeld door Bouwgroep De Nijs – Soffers, een gezond familiebedrijf met een rijke historie en ervaring. De onderneming is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf, een begrip in de regio en verre omstreken.

Koopsommen V.O.N. (inclusief Btw) vanaf € 290.000,- tot € 445.000,-

Hebt u interesse en wilt u graag meer weten over het project? Vraagt u dan naar de brochure en het intekenformulier. Wij reserveren graag het bouwnummer naar u keuze zolang de voorraad strekt.

Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): Kees Buijsen
Kees Buijsen

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 290.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
14 oktober 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, portiekflat
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakten

Wonen
74 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
262 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
A++
Bekijk alle kenmerken
Molenvlietsedijk 1
4691 HS Tholen
Vraagprijs € 290.000 vrij op naam