Onder optie

Jacoba van Beierenstraat 0 ong 4695 ER Sint-Maartensdijk

Onder optie

Omschrijving

Project Groen hart Smerdiek

NIEUW! ‘Groen hart Smerdiek’

5 grote en luxe afgewerkte appartementen op de begane grond, 1e- en 2e verdieping met ruime gelegenheid tot parkeren, eigen bergingen en zonnige terrassen/balkons. Deze exclusieve woningen maken onderdeel uit van een nieuw te bouwen wooncomplex. Het fraaie wooncomplex wordt gebouwd aan de Jacoba van Beierenstraat te Sint-Maartensdijk, een geweldige plek om te wonen.

De woningen worden gebouwd in een gemoedelijke en rustige woonwijk. Een wijk in ontwikkeling met de komst van een nieuwe brede school (inclusief kinderopvang en bibliotheek) en een nieuw park als groen hart voor Sint-Maartensdijk. Uw nieuwe appartement bevindt zich straks op slechts loopafstand van het historisch centrum met twee supermarkten, winkels, dorpshuis, zwembad en natuurgebied De Pluimpot en op fietsafstand van het strand en de duikplaatsen aan de Oosterschelde De appartementen worden levensloopbestendig afgewerkt en voorzien van onder andere modern sanitair en een complete inbouwkeuken.

Om de energielasten tot een minimum te beperken, worden de woningen goed geisoleerd. De woningen hebben bovendien geen gasaansluiting meer, maar worden voorzien van een aardwarmtepomp. Die haalt de energie voor verwarming en koeling uit de bodem en zorgt daarmee voor een aangenaam binnenklimaat met een optimale energiezuinigheid en lage energielasten tot gevolg. De bouw dient nog gestart, dus u hebt in overleg met de aannemer nog keuze in de afwerking van uw appartement. Het plan is ontwikkeld door Bouwgroep De Nijs – Soffers, een gezond familiebedrijf met een rijke historie en ervaring, welke onderneming in de loop van de tijd is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf. Koopsommen V.O.N. (inclusief Btw) € 283.000,- tot € 350.500,- Hebt u interesse en wilt u graag meer weten over het project? Vraagt u dan om de brochure en het intekenformulier. Wij reserveren graag het bouwnummer naar u keuze zolang de voorraad strekt.

Lees de volledige omschrijving

Makelaar voor dit object

Gekoppelde makelaar ID (CRM): Kees Buijsen
Kees Buijsen

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
8 juni 2022
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, portiekflat
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Wonen
94 m²
Inhoud
272 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamersvoorzieningen
Douche, toilet
Aantal woonlagen
1

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Warmte terugwininstallatie, warmtepomp
Bekijk alle kenmerken
Jacoba van Beierenstraat 0 ong
4695 ER Sint-Maartensdijk