Verkocht onder voorbehoud

Boekelermeerstraat 44 2493 XH Den Haag

Omschrijving

For English see text below!

WAT EEN PARELTJE!

Verrassend ruime aan water gelegen luxe, fraai afgewerkte uitgebouwde twee-onder een-kap hoekwoning met eigen parkeerplaats en berging

Deze instapklare, moderne zeskamer woning (2010) in jaren ’30 stijl ligt aan het eind van een autoluwe straat en beschikt over drie woonlagen. De woonoppervlakte bedraagt door een aanbouw van 50m² (!) maar liefst 226m²; de kavelgrootte is 323m². Deze zeskamerwoning biedt veel extra’s: zo beschikt de aanbouw uit 2018 over een eigen toilet en douche en kan derhalve voor meerdere doeleinden worden gebruikt. De woning is energiezuinig en heeft in het kader van duurzaamheid maar liefst 20 zonnepanelen. Philips Hue verlichting staat garant voor sfeer en de aan het water gelegen tuin is voorzien van maar liefst drie zithoeken: één aan het water, één in de tuin en één onder een glazen overkapping, voorzien van zonwering. De tuin beschikt verder over een vaste trampoline en jacuzzi. De prachtige Moerbei en dito Walnotenboom maken het plaatje af. Kortom: ervaar het vakantiegevoel, zonder er de deur voor uit te hoeven!

Deze prachtige woning is gelegen in een ruim opgezette en kindvriendelijke wijk ‘De Dijken’, die qua stijl en karakter de uitstraling heeft van een villawijk. De rust en klasse die daarbij horen zijn ook in deze buurt aanwezig. De straten zijn breed van opzet met groene hagen, bomen en tuinmuren. De variatie in kapvormen en goot- en nokhoogten geeft een variabel en speels beeld van de architectuur. Hierbij bepalen de witte kozijnen, rode bakstenen en zwarte keramische pannen de sfeer in de wijk.

Ontspannen is mogelijk in het nabijgelegen Westerpark en de nieuwe Driemanspolder, maar ook de directe omgeving van het huis biedt voldoende groen en water om te wandelen en te fietsen. De woning ligt nabij het winkelcentrum ’t Hoge Veen en openbaar vervoer, waaronder bus, spoor en Randstadrail. Bovendien vindt u in de buurt het districtskantoor, een zwembad, kinderdagverblijven, speeltuinen en een golfbaan. De junior én senior British School – In the Netherlands liggen op loopafstand, andere scholen in de nabijheid. De wijk heeft een goede ontsluiting, onder andere naar de A4 en de A12.

Deze comfortabele drielaagse woning is door de royale maatvoering, indeling, aanwezigheid van moderne tuin én door de locatie uitermate geschikt voor gezinnen. Een bezichtiging is meer dan de moeite waard.

Indeling begane grond
De breedte van de voorgevel bedraagt 14 meter. De deels met borders ingerichte betegelde voortuin geeft toegang tot de entree, aanbouw en berging voor het plaatsen van fietsen en gereedschap. De voortuin loopt over in een met kiezelstenen uitgeruste oprit met parkeergelegenheid voor een auto.
De hal beschikt over een garderobe-unit, meterkast, schoenenkast en modern toilet (met fonteintje). Een industriële deur geeft toegang tot de ruime L-vormige woon-/eetkamer van circa 48m² en open keuken (9.5m²) met zicht op en toegang tot de glazen overkapping en tuin. Deze Nextline keuken met kookeiland is zeer compleet en voorzien van een granieten aanrechtblad met 5 pits inductiekookplaat met afzuigkap, spoelbak met Quooker, vaatwasmachine, combimagnetron, stoomoven, espressomachine, koelkast (met ‘0-gradenvak’) en vrieskast, alles van het merk Siemens. In de woonkamer bevindt zich een trapkast en via de naast de open keuken gelegen bijkeuken (voorzien van keukenblok) wordt de aanbouw van circa 50m² bereikt.

Deze aanbouw kan door de eigen entree als zelfstandige unit worden gebruikt en is voorzien van een complete moderne was-/doucheruimte, separaat toilet (met fonteintje) en een ruim vertrek. Momenteel is de aanbouw in gebruik als recreatieve ruimte met bar en poolbiljart. Met het Philips Hue systeem is een optimale sfeer gegarandeerd! De gehele aanbouw wordt via vloerverwarming verwarmd. Zowel de aanbouw als de woonkamer grenzen aan de op het zuiden gelegen tuin, die vanwege de hoekligging optimale privacy biedt. De moderne en smaakvol ingerichte tuin loopt over de volle breedte en is circa 90m². Vanuit het terras op de verlaagde vlonder aan de waterkant kunnen kinderen in het bootje stappen om te spelenvaren of in de winter het ijs op om te schaatsen! In de tuin bevindt zich verder een vaste trampoline en een heerlijke jacuzzi. Een glazen overkapping met zithoek is voorzien van elektrisch bedienbare zonwering en is vanuit de woonkamer via openslaande deuren bereikbaar. Het vijf meter brede en vier meter diepe knikarmscherm zorgt bovendien voor de nodige schaduw op het derde terras.

Indeling eerste verdieping
Vanuit de woonkamer geeft een met CanDo bekleedde houten trap toegang tot de overloop. Hieraan grenzen 3 slaapkamers. De aan voorzijde gelegen L-vormige slaapkamer is 18m² en beschikt over veel kastruimte, de aan de achterzijde gelegen 2 slaapkamers zijn respectievelijk 20m² en 17 m². Desgewenst kan van de grootste slaapkamer twee kamers worden gerealiseerd. Verder beschikt deze woonlaag over een derde toilet (met fonteintje), cv-/wasruimte en badkamer, uitgerust met een minimalistische inloopdouche (met rainshower), bad, brede wastafel met twee kranen en meubel en spiegel met verlichting. De badkamer beschikt bovendien over vloerverwarming. De gehele eerste verdieping is voorzien van (met app en afstandsbediening te bedienen) rolluiken. Deze zijn naast verduisterend tevens geluids- en warmte werend.

Indeling tweede verdieping
Een eveneens met Cando bekleedde trap komt uit op de derde woonlaag die momenteel in gebruik is als werkruimte (22m²). Een nis en knieschotten bieden veel bergruimte. Twee Velux dakramen zorgen daarnaast voor veel lichtinval. Ook is er een wasbak op deze woonlaag aanwezig.

Overige kenmerken
De houten kozijnen zijn uitgerust met isolatie glas (HR++)
Het aantal groepen bedraagt 16, verdeeld over drie fasen. Er is een aparte groep voor het inductie koken
Er zijn 2 groepen zonnepanelen, één van 11 en één van 9; de twee omvormers bevinden zich in de uitbouw en op de tweede verdieping
De tuin en vlonder aan de waterkant zijn voorzien van stevig damwanden en vlonder en de vlonder en de glazen overkapping zijn gefundeerd
De vloer in de woon-/eetkamer is van Europees eikenhout, op de eerste en tweede verdieping ligt hoofdzakelijk laminaat
De keuken is uit 2010; de expresso koffiemachine, vaatwasmachine en Quooker zijn tussen 2018 en 2020 vervangen
De keukenvloer is net als de gang, het washok, twee wc’s, en de badkamer bekleed met tegels van het merk Mosa
De aanbouw is in 2018 gerealiseerd, de glazen overkapping in 2021; deze beschikt over elektra ten behoeve van terrasverwarming
De gang en doucheruimte in de aanbouw beschikken over elektrisch bedienbare dakkoepels, waardoor deze vertrekken extra licht zijn
Buitenschilderwerk is in 2022 uitgevoerd
Elektrisch bedienbare rolluiken op de eerste verdieping zijn in 2022 aangebracht
Voor- en achtergevel beschikken over waterpunten, de berging over licht en elektra
De vier industrieel vormgegeven deuren op de begane grond zijn van 2023; traprenovatie is eveneens in 2023 uitgevoerd
Trapleuningen naar de eerste en tweede verdieping zijn van metaal
De Intergas CV (Xtreme 36) is uit 2023
Het energielabel is A+ en geldig tot 12 juli 2033
Het alarmsysteem kan desgewenst op de meldkamer worden aangesloten
Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht
Parkeren in de directie omgeving is gratis
Oplevering in overleg

WHAT A GEM!

Surprisingly spacious luxury, beautifully finished semi-detached corner house with its own parking space and storage room, located on the water

This ready-to-move-in, modern six-room house (2010) in 1930s style is located at the end of a low-traffic street and has three floors. Due to an extension of 50m² (!) the living area is no less than 226m²; the lot size is 323m². This six-room house offers many extras: the extension from 2018 has its own toilet and shower and can therefore be used for multiple purposes. The house is energy efficient and has no less than 20 solar panels in the context of sustainability. Philips Hue lighting guarantees atmosphere and the garden on the water has no less than three sitting areas: one on the water, one in the garden and one under a glass roof, equipped with sun blinds. The garden also has a fixed trampoline and jacuzzi. The beautiful Mulberry and ditto Walnut tree complete the picture. In short: experience the holiday feeling, without having to leave the house!

This beautiful home is located in a spacious and child-friendly neighborhood ‘De Dijken’, which has the appearance of a residential area in terms of style and character. The tranquility and class that go with it are also present in this area. The streets are wide with green hedges, trees and garden walls. The variation in roof shapes and gutter and ridge heights gives a variable and playful image of the architecture. The white window frames, red bricks and black ceramic tiles determine the atmosphere in the district.

You can relax in the nearby Westerpark and the new Driemanspolder, but the immediate vicinity of the house also offers plenty of greenery and water for walking and cycling. The house is located near the shopping center ’t Hoge Veen and public transport, including bus, rail and Randstadrail. In addition, you will find the district office, a swimming pool, nurseries, playgrounds and a golf course nearby. The junior and senior British School – In the Netherlands are within walking distance, other schools in the vicinity. The district has good access, including to the A4 and the A12.

This comfortable three-storey house is extremely suitable for families due to its generous dimensions, layout, the presence of a modern garden and the location. A visit is more than worth it.

Ground floor layout
The width of the facade is 14 meters. The tiled front garden, partly decorated with borders, gives access to the entrance, extension and storage room for placing bicycles and tools. The front garden leads to a gravelled driveway with parking for one car.
The hall has a wardrobe unit, meter cupboard, shoe cupboard and modern toilet (with hand basin). An industrial door gives access to the spacious L-shaped living/dining room of approximately 48m² and open kitchen (9.5m²) with a view of and access to the glass roof and garden. This Nextline kitchen with cooking island is very complete and equipped with a granite worktop with 5-burner induction hob with extractor hood, sink with Quooker, dishwasher, combination microwave, steam oven, espressomachine, refrigerator (with ‘0-degree compartment’) and freezer, all from the Siemens brand. In the living room there is a cupboard under the stairs and the utility room (with kitchen unit) located next to the open kitchen leads to the extension of approximately 50m².

This extension can be used as an independent unit due to its own entrance and is equipped with a complete modern wash/shower room, separate toilet (with hand basin) and a spacious room. The extension is currently being used as a recreational space with bar and pool billiards. With the Philips Hue system, an optimal atmosphere is guaranteed! The entire construction is heated by underfloor heating. Both the extension and the living room are adjacent to the south-facing garden, which offers optimum privacy due to its corner location. The modern and tastefully decorated garden runs across the full width and is approximately 90m². From the terrace on the lowered platform on the waterfront, children can get into the boat to play boating or go ice skating in the winter! In the garden there is also a fixed trampoline and a wonderful jacuzzi. A glass roof with seating area is equipped with electrically operated blinds and is accessible from the living room through French doors. The five meter wide and four meter deep folding arm awning also provides the necessary shade on the third terrace.

Layout first floor
From the living room, a wooden staircase covered with CanDo gives access to the landing. Adjacent to this are 3 bedrooms. The L-shaped bedroom at the front is 18m² and has plenty of cupboard space, the 2 bedrooms at the rear are 20m² and 17m² respectively. If desired, two rooms can be realized from the largest bedroom. This floor also has a third toilet (with fountain), central heating/laundry room and bathroom, equipped with a minimalist walk-in shower (with rain shower), bath, wide sink with two taps and furniture and mirror with lighting. The bathroom also has underfloor heating. The entire first floor is equipped with shutters (which can be operated with an app and remote control). In addition to being blackout, these are also sound and heat resistant.

Layout second floor
A staircase, also covered with Cando, leads to the third floor, which is currently used as a workspace (22m²). A niche and knee bulkheads offer plenty of storage space. Two Velux skylights also provide plenty of light. There is also a sink on this floor.

Other characteristics
The wooden frames are equipped with insulating glass (HR++)
The number of groups is 16, divided into three phases. There is a separate group for induction cooking
There are 2 groups of solar panels, one of 11 and one of 9; the two inverters are located in the extension and on the second floor
The garden and decking on the waterfront are fitted with sturdy sheet piles and decking, and the decking and the glass roof are founded
The floor in the living/dining room is made of European oak, on the first and second floor there is mainly laminate
The kitchen is from 2010; the expresso coffee machine, dishwasher and Quooker were replaced between 2018 and 2020
Just like the hallway, the laundry room, two toilets and the bathroom, the kitchen floor is covered with tiles from the Mosa brand.
The extension was completed in 2018, the glass roof in 2021; it has electricity for patio heating
The corridor and shower room in the extension have electrically operated skylights, making these rooms extra light
Exterior painting was done in 2022
Electrically operated shutters on the first floor were installed in 2022
The front and rear facade have water points, the storage room has light and electricity
The four industrially designed doors on the ground floor are from 2023; staircase renovation was also carried out in 2023
Stair railings to the first and second floors are made of metal
The Intergas CV (Xtreme 36) is from 2023
The energy label is A+ and valid until 12th of July 2033
If desired, the alarm system can be connected to the control room
Ground lease has been bought off in perpetuity
Parking in the direct vicinity is free
Delivery in consultation

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, aan water, beschutte ligging, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten

Wonen
226 m²
Overige inpandige ruimte
4 m²
Externe bergruimte
4 m²
Perceel
323 m²
Inhoud
800 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Alarminstallatie, buitenzonwering, dakraam, jacuzzi, mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel

Energie

Energielabel
A+
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2023, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Den Haag BE 5377
Oppervlakte
323 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
90 m²
Ligging tuin
Zuid

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken