Toon Coppens

Uw makelaar in Breda & Tilburg e.o. met ervaring, vertrouwen, betrokkenheid en flexibiliteit. Graag stellen wij u voor aan Toon.

TOONaangevend Makelaardij is opgericht door Toon Coppens. Na vele jaren als mede-eigenaar van een makelaarskantoor actief te zijn geweest, besloot Toon met al zijn kennis en ervaring zich aan te sluiten bij RE/MAX in 2019. RE/MAX TOONaangevend makelaardij is een feit.

‘’het mooie van mijn vak is klanten geheel te ontzorgen bij een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven, namelijk (ver)kopen van een huis. De glimlach op de gezichten van kopers en verkopers bij de sleuteloverdracht, daar doe je het toch uiteindelijk voor’’

Als RE/MAX Makelaar, heb ik ruimte kennis van het vastgoed in Tilburg, Eindhoven en omgeving. Ik zou graag uw persoonlijke partner willen zijn aangaande uw woning – van aankoop en verkoop tot (ver)huur.

RE/MAX is het grootste wereldwijde makelaarskantoor. We hebben in totaal 130.000 makelaars tot ons beschikking. Ook krijgt u een optimaal bereik voor uw woning, via woonsites o.a. Funda, VBO.nl, RE/MAX.nl maar zelf ook op internationale woningsite. Elke maand wordt onze website bezocht door ca. 50.000 bezoekers, waardoor uw woning op unieke wijze op de markt gezet wordt.

Als betrokken ondernemer streef ik altijd naar een vertrouwensband met mijn klanten. U kunt mij bijvoorbeeld altijd bellen. Ongeacht het tijdstip.

Bent u op zoek naar een makelaar die servicegericht is? RE/MAX TOONaangevend ondersteunt u bij elke stap van een transactie: van tips om het huis verkoopklaar te maken tot aan het naamplaatje voor de verkoper van uw woning. We staan bekend om onze beroemde slogan: ‘’niemand in de wereld verkoopt meer onroerend goed dan RE/MAX. Laat mij het bewijzen.

Meer informatie over onze dienstverlening kunt terug vinden u op www.remaxtoonaangevend.nl

Nieuw aanbod
Woonopp.
260 m²
Aantal slaapkamers
6 slaapkamers
Woonopp.
75 m²
Perceelopp.
101 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
230 m²
Perceelopp.
1.750 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
37 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Woonopp.
68 m²
Perceelopp.
681 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
79 m²
Perceelopp.
1.071 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers