Jolanda Broere

Jolanda Broere is onze gespecialiseerde makelaar voor de Wassenaarse buurten De Kieviet, Drie Papegaaien, Klingenbosch, Oud-Wassenaar en Nieuw-Wassenaar. Jolanda is onder andere expert in de aan- en verkoop van jaren ‘30 woningen. Maak kennis met Jolanda Broere.

Internationaal netwerk

Jolanda: “RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld en heeft een uitgebreid internationaal netwerk. Dat betekent dat woningen die wij in de markt zetten ook internationaal zichtbaar zijn. Daarmee bereiken we meer dan 130.000 makelaars in 100 landen. Ons woningaanbod wordt gevonden vanuit de gehele wereld. Zowel door Nederlanders die terugkeren, als door expats die zich willen vestigen in Wassenaar.”

Volledig ontzorgen

“Duidelijke afspraken, snelle communicatie. Daar draait mijn service om. Ik regel proactief alles. Ik geef informatie, advies en bedenk een doelgerichte, deskundige strategie. De samenwerking met mijn klanten staat in het teken van betrokkenheid met als doel een snelle, zorgeloze transactie met hoog rendement. Tijdens de huizenjacht zorg ik voor een perfecte match en een succesvolle biedingsstrategie. Daarmee zijn huizenzoekers verzekerd van een schot in de roos.”

Nieuw aanbod
Woonopp.
130 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
176 m²
Perceelopp.
401 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
139 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers