Jimmy van Delft

Jimmy van Delft is altijd bezig met zijn klanten, hij denkt met hen mee, en zoekt actief naar kansen. Je huis verkopen, of juist eentje aankopen, is altijd een emotioneel proces. Jimmy snapt dat als geen ander. Maar juist hij is degene die tijdens het hele proces nuchter blijft. En zo kan hij jou van het beste advies voorzien.

Als inwoner van Hazerswoude-Rijndijk kent Jimmy de dorpen aan de Rijndijk natuurlijk bijzonder goed. Jimmy: “Door aanwezig te zijn in mijn wijk weet ik wat er speelt en sta ik dichtbij de mensen. Ik ken dit gebied door en door. En… ik ben eigenlijk altijd in de buurt!”

Ook als aankoopmakelaar kan Jimmy aan uw wensen voldoen. “Het spreekt voor zich dat ik precies begrijp welke behoeftes de mensen hebben die op zoek zijn naar een woning in mijn wijk.” 

Service staat centraal
Jimmy van Delft heeft langdurige ervaring in de dienstverlenende sector. “Service moet centraal staan. En dat betekent dat je net dat extra moet durven uitzetten.” Het makelaarsvak is hem dan ook op het lijf geschreven. Jimmy denkt graag mee bij alle aspecten. Dus of u nou wilt verbouwen of hulp zoekt bij de financiering, Jimmy zal u altijd op weg helpen. “En in de wereld waarin we steeds meer online doen, stel ik voor u graag de perfecte marketingcampagne samen!” 

Nieuw aanbod
Woonopp.
206 m²
Perceelopp.
118 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Verkocht

Er is geen aanbod gevonden