Harrie van Beers

Harrie van Beers houdt zich als broker/owner, hypotheekadviseur en financieel adviseur bezig met de professionele ondersteuning van onze makelaars en het adviseren van onze klanten. Onze makelaars kunnen zich hierdoor richten op de hoogst mogelijke service voor onze opdrachtgevers. Maak kennis met Harrie van Beers.

Succes RE/MAX aanpak

Harrie: “Het RE/MAX concept is wereldwijd een groot succes. Dat komt vooral door onze proactieve houding. Wij zetten alle middelen in om een huis maximaal in de markt te zetten. Maar ook omdat onze makelaars zelfstandig zijn. Het succes van onze opdrachtgevers is direct dan ook hun succes. Bovendien profiteren zij van het uitgebreide internationale netwerk en de samenwerking tussen de kantoren”.
 

Het RE/MAX concept

“Als broker/owner ben ik de bewaker van het RE/MAX concept. Dit is in 1973 geïntroduceerd in de Verenigde Staten door Dave en Gail Liniger en heeft sindsdien de makelaardij wereldwijd op z’n kop gezet. Het idee is vrij eenvoudig: verbeter de werkomgeving, het niveau en het verdienmodel voor makelaars en het succes neemt toe. Deze professionele visie creëert een cultuur van samenwerking en succes, waar iedereen wel bij vaart. We werken dagelijks aan de verbetering van dit concept met opleidingen en trainingen, kennisdeling in het netwerk, technologische innovatie, PR & marketing en flinke inspanningen voor lead-generatie waardoor de huizen van onze opdrachtgevers voor de hoogste prijs worden verkocht in een zo kort mogelijke periode.”
 

Werken aan groei

“Met meer dan 130.000 aangesloten makelaars in meer dan 100 landen is RE/MAX de grootste makelaarsorganisatie ter wereld. We gaan voor de top want alleen uitstekende makelaars bereiken uitstekende resultaten. Daarom zorgen we voor de meest professionele omgeving waarin onze makelaars met veel plezier, onafhankelijkheid en ondersteuning een succesvolle carrière kunnen opbouwen. Dat komt onze opdrachtgevers weer ten goede. Want door onze goede services halen zij het beste uit de koop of verkoop van hun woning.”
 

Word ook RE/MAX makelaar

Voor Noord-Brabant is Harrie altijd op zoek naar nieuw talent voor de groei van het aantal makelaars. “Onze formule biedt volop kansen om zelfstandig aan de slag te gaan als makelaar. Dat kan vanuit een baan in de makelaardij maar ook als je een carrièreswitch wilt maken. Wij helpen onze kandidaten op weg met opleiding en coaching zodat ze een zachte landing maken in de dynamiek van de Brabantse woningmarkt. Een ideale weg naar zelfstandigheid want ze kunnen altijd rekenen op onze kennis en ervaring. Zelfstandig maar niet alleen. Ze hoeven het wiel niet zelf uit te vinden.” Ben je of wil je makelaar worden? Dan komt Harrie graag met je in contact.

Nieuw aanbod
Woonopp.
111 m²
Perceelopp.
732 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
108 m²
Perceelopp.
165 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
202 m²
Perceelopp.
521 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
71 m²
Perceelopp.
310 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
123 m²
Perceelopp.
165 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
120 m²
Perceelopp.
196 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers