Heb je passie voor de makelaardij en ervaring in de sales? Wil jij zelfstandig ondernemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

RE/MAX is wereldmarktleider in de woningmakelaardij. Het business model van RE/MAX is uitgerold naar meer dan 100 landen. Iedere 30 seconden verkoopt RE/MAX een woning. Door aan te sluiten bij RE/MAX profiteer je van meer dan 45 jaar ervaring in de makelaardij en beschik je over de beste tools, trainingen en opleidingsmogelijkheden om jouw carrière naar het volgende level te brengen.

Wij zijn enorm enthousiast over ons mooie vak en we zijn continue op zoek naar getalenteerde personen om ons team te versterken. Als jij je aansluit bij onze succesformule, ben je vanaf dag één ondernemer. Je werkt zelfstandig, maar je staat er niet alleen voor. Onze professionals coachen, begeleiden en trainen je op de weg van succes. Dat is ook een van de speerpunten van RE/MAX. Winnen doen we met zijn allen!

Ervaring is niet noodzakelijk. Als startende makelaar ga je een leerling-meester traject in bij het RE/MAX kantoor waar jij je aansluit. Wekelijks volg je Masterclasses die gegeven worden door experts in het vak. In Nederland is RE/MAX de enige makelaardij die op deze manier traint in Marketing en Sales. In overleg met de kantooreigenaar ga jij je focussen op je eigen wijk, waar jij na verloop van tijd alle benodigde lokale kennis van in huis hebt. Als deskundige van de wijk kun jij optimaal in de behoeften van je klanten voorzien en dat is essentieel om het succes van je eigen onderneming te garanderen.

Ervaren makelaars zijn bij RE/MAX ook aan het juiste adres. Wij zorgen er samen voor dat jij meer business kan draaien door werk uit handen te nemen. Daarnaast ontvang je bij RE/MAX positieve energie van je gemotiveerde collega’s. In het afgelopen jaar zijn er verschillende NVM makelaars al overgestapt naar RE/MAX.

In de afgelopen 4 jaar is RE/MAX met 227% gegroeid in omzet, waarbij de gemiddelde omzet van iedere makelaar ook stijgt doordat wij samen optrekken. Kies je voor RE/MAX dan kies je voor succes!

Ben jij er klaar voor om aan te sluiten bij de nummer één in de makelaardij? Neem dan nu contact met ons op!

Download hier onze folder

Contact opnemen