Hoorn-Noord

Hoorn-Noord is een mooie woonwijk gelegen in de stad Hoorn in de provincie Noord-Holland. De wijk is gelegen aan de noordzijde van de stad en heeft een ideale ligging ten opzichte van diverse voorzieningen en uitvalswegen. Wonen in Hoorn-Noord betekent genieten van het beste van twee werelden: een rustige woonomgeving en alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

De woningen in Hoorn-Noord zijn divers en variëren van eengezinswoningen tot appartementen en studio’s. De meeste woningen hebben een tuin of balkon en er is over het algemeen voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. De wijk is gebouwd in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw en heeft een kenmerkende architectuur.

Hoorn-Noord heeft diverse voorzieningen, waaronder een groot winkelcentrum, diverse supermarkten, scholen en sportverenigingen. Ook zijn er diverse parken en groenvoorzieningen in de wijk, waaronder het Julianapark en het Risdammerhout. Voor culturele activiteiten en uitgaansgelegenheden kun je terecht in het historische stadscentrum van Hoorn, dat op slechts enkele minuten fietsen ligt.

Een van de grootste voordelen van wonen in Hoorn-Noord is de ideale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen. De wijk ligt aan de rand van de stad en is gemakkelijk bereikbaar via de A7 en N302. Ook het treinstation van Hoorn ligt op slechts enkele minuten fietsen, waardoor steden als Amsterdam, Alkmaar en Enkhuizen gemakkelijk te bereiken zijn.

De omgeving van Hoorn-Noord biedt talloze mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Zo zijn er diverse fiets- en wandelroutes die door het prachtige landschap lopen en waar je kunt genieten van de natuur en het uitzicht over het Markermeer. Ook kun je heerlijk zwemmen, zeilen en varen in dit mooie meer.

Al met al is Hoorn-Noord een geweldige plek om te wonen voor mensen die houden van een rustige woonomgeving, maar toch alle benodigde voorzieningen binnen handbereik willen hebben. De wijk biedt een ideale combinatie van rustig wonen, goede bereikbaarheid en diverse recreatiemogelijkheden.

Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen? Neem dan contact op met RE/MAX Direct via 0229-291313 of direct@remax.nl. Uw lokale makelaar voor omgeving Hoorn. Meer informatie vind u hier.

Deel dit bericht