Tim van der Kruit

Kwaliteit, service en betrokkenheid is waar ik voor sta!

Mijn naam is Tim van der Kruit, ik ben werkzaam als makelaar bij RE/MAX Direct in Hoorn.
Het werk als makelaar is heel dynamisch en het is dé combinatie tussen de 3 dingen die mij erg enthousiast maken: Het persoonlijke contact gedurende het hele aan- en verkoopproces en de sales & marketing om uw woning zo goed mogelijk te presenteren in de huidige markt. Ik vorm graag een team met u als (ver)koper, en samen zorgen wij voor het beste resultaat!

Makelaardij is mensenwerk en dat is precies waar ik graag het verschil wil maken voor u als klant. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en u zo goed mogelijk begeleiden gedurende het hele aan- en verkoopproces. Een mooi resultaat en zo min mogelijk zorgen voor u, er is toch niks mooiers dan een tevreden klant. Verhuizen is een belangrijk moment in ieder zijn leven, het is een eer om hier bij betrokken te mogen zijn. Het blijft een bijzondere ervaring om de juiste woning voor u als klant te mogen aan- en/of verkopen.

Als RE/MAX makelaar ben ik zelfstandig ondernemer en kunt u rekenen op 100% inzet wanneer u mij kiest voor de aan- of verkoop van uw woning. Kwaliteit, service en betrokkenheid is waar ik voor sta. Ik loop net dat stukje harder voor mijn klanten, dat betekent dat ik dus ook in de avonden en in het weekend bereikbaar ben! Heeft u verhuisplannen, of kent u iemand die wil verhuizen en wilt u meer weten over mijn manier van werken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik maak graag kennis met u!

Nieuw aanbod
Wonen
76 m²
Perceel
70 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Wonen
96 m²
Perceel
90 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Wonen
126 m²
Perceel
1.280 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Verkocht
Wonen
48 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Wonen
163 m²
Perceel
1.800 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Wonen
80 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers