Robert Slenters

Robert Slenters is geboren en getogen in Den Bosch. Als geen ander kent hij de wijken, woonkansen en de charme van de Hertogstad. Hij is onze specialist voor Den Bosch en helpt u graag bij het vinden van uw droomwoning in deze sfeervolle stad. Met zijn grote netwerk en kennis van woningen zorgt hij voor maximaal resultaat bij de verkoop van uw woning. Maak kennis met onze makelaar Robert Slenters.

Kenner van Den Bosch

Den Bosch is een bourgondische, levendige stad, met veel variatie in winkels, cafés en restaurants. U kunt er naar theater, bioscoop, musea en natuurlijk de altijd gezellige Bossche markt. Bovendien ligt Den Bosch centraal in Nederland. Daardoor zijn de meeste grote steden vanuit Den Bosch goed bereikbaar. Zelfs een uitstapje maken naar een mooie kerstmarkt in Duitsland of de Grote Markt in Antwerpen, is goed te doen.

Als geboren en getogen Bosschenaar kent Robert Slenters de wijken en bewoners van de stad en heeft hij een groot netwerk opgebouwd. Begin jaren negentig is Robert gestart als assurantie- en hypotheekadviseur in deze regio. Vanuit het verzekeren is hij gaan bemiddelen in het aan- en verkopen en het verhuren van woningen in Den Bosch en omstreken. Vooral zijn persoonlijke omgang met de klanten en zijn no-nonsense mentaliteit spreken mensen aan.

Volledige ontzorging

Robert ziet zichzelf als een enthousiaste en gedreven makelaar. Robert: “Ik haal er voldoening uit om mensen zo volledig mogelijk te ontzorgen in het aan- of verkoopproces van hun woning. Door mijn goede inlevingsvermogen in de situatie van de klant ben ik in staat om snel duidelijkheid te verschaffen. Ik biedt de beste opties voor bijvoorbeeld de levensfase, regio of prijsklasse. Voor mij geen “vluchtige aan- of verkopen”, maar het allerbeste voor de klant bewerkstelligen en hen een eerlijk en gedegen advies geven.”

Bij de aankoop van een woning gaat men niet over één nacht ijs. Het is belangrijk om zo veel mogelijk informatie te verschaffen en zo alle voor- en nadelen goed tegen elkaar af te kunnen wegen. “Om deze reden spreekt het RE/MAX-concept mij ook zo aan”, zegt Robert, “we werken in een internationale organisatie met gedegen adviseurs op diverse vlakken. We houden altijd het beste voor de klant voor ogen. Voor de klant gaat, naast dit bijzondere en vaak emotionele traject, het gewone leven door. Daarom ben ik bereikbaar op het voor de klant beste tijdstip.”

Zakelijk vs emotioneel

Er wordt vaak gedacht dat bij de verkoop van een woning, de verkoopprijs het meest belangrijk is. Volgens Robert is dit allerminst zo. “Mensen die een woning verkopen hebben hier vaak mooie herinneringen opgebouwd en staan met meer emotie in het proces. De mensen die de woning komen bezichtigen bekijken de woning meer rationeel. Het is juist zaak om de woning goed en het liefst zonder persoonlijke tinten te presenteren. Dat is natuurlijk lastig als je er zelf woont.”

Daarnaast is het belangrijk de woning aantrekkelijk te maken voor diverse doelgroepen. Wat vaak ook lastig is voor de verkopende partij, daar men gewend is de woning op een bepaalde manier te gebruiken en in te richten. Hier komt het oog van de makelaar goed van pas. Welke mogelijkheden biedt het huis om het voor zoveel mogelijk doelgroepen aantrekkelijk te maken. Iedere bezichtiging is weer spannend voor de verkopende partij en daarom worden alle reacties van kijkers doorgenomen.

Ogen en oren van de klant

Robert denkt in onbegrensde mogelijkheden en dromen waarmaken. Vanuit dit standpunt heeft hij mensen ook bijgestaan bij de aan- en verkoop en verhuur van Spaans onroerend goed. Hij heeft gewerkt en gewoond in de Spaanse Costa Blanca. “Zeker bij de aankoop van een woning in het buitenland is het van het grootste belang dat je als makelaar functioneert als zijnde de ogen en oren van de klant”, zo zegt hij, “om de afstand te overbruggen tussen de klant in Nederland en het gehele proces rondom het onroerend goed in het buitenland.”

Ook binnen onze eigen landsgrenzen kunnen dromen waargemaakt worden. Robert ziet het als een uitdaging om dat bijzondere pand of de perfecte locatie te vinden. Daar waar klanten misschien niet zo snel aan zouden denken, maar wat wel diverse mogelijkheden biedt of aan alle wensen voldoet. “Daarom is een uitgebreid gesprek met de klant zo belangrijk”, vindt Robert, “als ik alle wensen en mogelijkheden van de klant goed op een rij heb, kan ik voor hen, indien nodig, ‘out of the box’ denken. Ik zie dan welke mogelijkheden er zijn om de droom van de klant waar te kunnen maken.”

Altijd bereikbaar

Robert ziet het als een groot voordeel om aangesloten te zijn bij RE/MAX Optimus Makelaars. “We werken als zelfstandig makelaar en zetten graag een extra stap om de klant alle zorgen uit handen te nemen. Van de eerste bezichtiging tot de overdracht van de woning bij de notaris, het gehele proces wordt door mij als makelaar begeleid.”

“Daarnaast werken we binnen deze organisatie samen met specialisten op diverse vlakken. Zo komt er op iedere vraag een gedegen antwoord. Maar wat de klant wellicht nog het meest aanspreekt is het feit dat we altijd bereikbaar zijn. Telefonisch van 8:00 tot 22:00 uur. Wilt u graag een bezichtiging in het weekend? Geen probleem, ik sta u graag bij!”

Nieuw aanbod
Woonopp.
190 m²
Perceelopp.
2.209 m²
Aantal slaapkamers
7 slaapkamers
Woonopp.
163 m²
Perceelopp.
183 m²
Aantal slaapkamers
6 slaapkamers
Woonopp.
140 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
114 m²
Perceelopp.
177 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Woonopp.
145 m²
Perceelopp.
220 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
53 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer