Mike Lamnadi

Makelaar Schiedam centrum

Mijn naam is Mike Lamnadi ik ben zelfstandig makelaar bij RE/MAX Totaal Makelaars. Mijn werkgebied is Schiedam centrum waar ik zelf ook met veel plezier samenwoon met mijn vriendin. Samen hebben wij ervoor gekozen om het dorpsleven achter ons te laten en in te ruilen voor een leven in de stad. Wij verwachten in januari ons eerste kindje, een klein Schiedammertje.

Waarom Schiedam

Voordat ik in Schiedam kwam wonen, woonde ik kort (voor de studie Vastgoed & Makelaardij) in Rotterdam west. Echter ben ik in Driebergen geboren en heb ik daar het grootste deel van mijn leven gewoond. Ik heb tijdens mijn studie veel marktonderzoek gedaan in het kader van vastgoed. Uit dit onderzoek is gebleken dat Schiedam centrum, kort samengevat, steeds populairder wordt vanwege het prijsvoordeel vergeleken met het naastgelegen Rotterdam.  De woningen in Schiedam centrum zijn ten opzichte van vergelijkbare woningen in andere steden in de randstad ook gunstiger qua prijs. Dit en de variatie van het aanbod van huizen maakt dat Schiedam centrum een zeer gewilde woonbestemming is

Sales

Voordat ik de makelaardij in ging heb ik diverse banen gehad, met name in de sales, waaronder ook in het buitenland. Deze ervaring komt goed van pas voor het verkrijgen van gunstige verkoopprijzen voor woningen van mijn klanten.

Passie

Mijn passie voor vastgoed heb ik van geen vreemde. Ik ben met name door mijn moeder al van jongs af aan in contact gekomen met vastgoed zaken. Waar zij met name investeert in vastgoed, ben ik ook geïnteresseerd geraakt in de makelaardij. Mensen in mijn omgeving beschrijven mij als een sociaal persoon en ik sta altijd voor iedereen klaar. Mensen helpen gaat mij natuurlijk af, het geeft mij een voldaan gevoel mensen te helpen hun droomhuis te vinden.

Contact

Wilt u uw huis kwijt en wilt u hiervoor de beste prijs ontvangen? Of heeft u behoefte aan een aankoopmakelaar als hulp om uw droomhuis te vinden? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact op.

Nieuw aanbod
Woonopp.
62 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
99 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Woonopp.
261 m²
Perceelopp.
250 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Woonopp.
95 m²
Perceelopp.
111 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers