Marco van der Helm

Ik ben Marco van der Helm en ik werk als zelfstandig makelaar bij RE/MAX City Makelaardij.

Na 20 jaar gewerkt te hebben bij grote pensioenuitvoerders, heb ik ervoor gekozen mijn gevoel te volgen en daarvoor een carrière switch te maken. Na het behalen van de nodige examens voor de makelaardij, kreeg ik de kans om samen te werken met RE/MAX. Een mooie kans, die ik niet kon laten liggen!

De praktijk leert mij, dat ik de juiste keuze heb gemaakt. De makelaardij is voor mij een mooie mix van het ontmoeten van veel verschillende mensen en hen helpen bij belangrijke keuzen. Er zit in elk dossier wel een leuke uitdaging. Dit aangevuld met de dynamiek die de markt met zich meebrengt, is het vak van makelaar, bijzonder leuk!

Het kopen of verkopen van een huis is spannend en één van de grootste levensgebeurtenissen. Daarbij zet ik dan ook graag een stap extra, om de klant volledig te ontzorgen. Tijdens het gehele proces houd ik de klanten op de hoogte van alle stappen.

Makelaar zijn in een stad als Den Haag geeft een extra dynamiek. Er is veel variatie in woningen, wijken en mensen. Daar komt bij dat het ook nog eens erg internationaal aandoet, vanwege de hoeveelheid expats.

Kortom, leuk, leerzaam en uitdagend!

Nieuw aanbod
Woonopp.
84 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
119 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
131 m²
Perceelopp.
132 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Woonopp.
126 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers