Maarten Keemink

Hallo, ik ben Maarten Keemink, een gedreven makelaar van 27 jaar oud, met een diepgaande kennis van verschillende wijken, waaronder Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen en Ypenburg. Mijn expertise strekt zich uit over deze prachtige regio, waardoor ik als geen ander in staat ben om de unieke kwaliteiten en kansen te benutten. Met een doelgerichte aanpak en vastberadenheid zet ik me in om u te begeleiden bij de koop, verkoop of verhuur van uw woning. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, deskundige en no-nonsense makelaar in de regio, sta ik voor u klaar om met mijn enthousiasme en professionaliteit uw wensen te verwezenlijken.

Ik woon bijna mijn hele leven in de gemeente Leidschendam – Voorburg, ik ken de wijken goed en kan daarom het juiste advies geven op basis van de wensen. 

Ik heb van nature veel energie en dat drijft mij voort. Naast mijn fulltime baan, fitness ik 4 keer per week, geef 2 x badmintontraining en probeer ook nog een keer te zwemmen. Dit in combinatie met het feit dat ik graag iets wil betekenen voor mensen, ergens mee helpen en van meerwaarde zijn. Het kopen of verkopen van een huis is een grote en vaak emotionele gebeurtenis, er moeten een hoop zaken geregeld en bekeken worden. Ik blijf het gehele proces nauw betrokken, en sta zelfs na afronding nog tot uw beschikking.

Daar wil ik nog aan toevoegen dat ik een winnaars mentaliteit heb, ofwel: verliezen is voor mij geen optie. Ik pak zaken op waar anderen te lang wachten of het helemaal niet doen. 

Ik word vaak omschreven als sociaal en een mensen mens. Kort en krachtig in de communicatie, geen mooie praatjes maar gewoon ´normaal´, precies zoals ik ben, en niet anders. Mijn motto is dan ook : doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Ik denk met je mee totdat we een oplossing hebben gevonden, kan goed luisteren, kom mijn afspraken na en ben 7 dagen per week bereikbaar. Dit laatste geldt niet alleen voor mij, maar voor het hele team REMAX Haaglanden.

Ik ben niet snel van mijn stuk te krijgen, blijf rustig (ook bij tegenslagen), en behoud het overzicht. We hebben in het leven helaas niet alles zelf in de hand, sommige dingen gebeuren. Het is dan belangrijk om het hoofd van bijzaken te scheiden, te zoeken naar een oplossing en door te pakken.

Nieuw aanbod

Er is geen aanbod gevonden

Verkocht

Er is geen aanbod gevonden