fbpx

Louise de Jonge

Zowel bij de aankoop als bij de verkoop van een woning staat volledige ontzorging bij mij centraal zodat de klant geen omkijken meer heeft naar het hele traject. Met een persoonlijke strategie zorg ik voor een optimaal resultaat waarbij de woning tegen de scherpst mogelijke prijs kan worden aangekocht. Bij verkoop zorg ik ervoor dat woningen binnen de kortst mogelijke tijd worden verkocht met het hoogst mogelijke verkoopresultaat.”

Ik ben actief in heel Leiden en heb mezelf gespecialiseerde als wijkmakelaar in de Dobbewijk-Zuid en de Schenkwijk in de Stevenshof. Mijn kennis van deze buurten deel ik niet alleen met klanten maar ook met de andere makelaars van ons kantoor. Hierdoor zijn al onze makelaars goed op de hoogte van de verhuisbewegingen, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkelingen, het actuele woningaanbod maar ook hotspots in de wijk, scholen en andere voorzieningen.

Als zelfstandig ondernemer heb ik een flexibele instellen. Ik zet mij altijd voor 110% in en heb geen 9 tot 5 mentaliteit. Ik streef altijd naar een optimale bereikbaarheid, service, kwaliteit en vooral betrokkenheid

Nieuw aanbod
Woonopp.
98 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Verkocht
Woonopp.
40 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Woonopp.
58 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Woonopp.
55 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers